Cele mai bune aplicații pentru tablete

Cele mai bune aplicații pentru tablete

Am alcătuit pentru voi o listă cu cele mai bune aplicații pentru tablete, disponibile pe Google Play.

Cele mai bune aplicații pentru tablete nu trebuie să îți lipsească de pe dispozitivele mobile pe care le îndrăgești atât de mult și care îți pot face viața mai ușoară, aducând un acces mai rapid la documentele, notițele, pozele și video-urile dar și alte informații de care ai nevoie.

Am selectat o listă cu cele mai bune aplicații pentru tablete care sunt extrem de utile și pe care le vei putea instala dacă urmezi link-urile din articol.

Cele mai bune aplicații pentru tablete: VLC

VLC este în versiunea BETA și este deja una dintre cele mai bune aplicații pentru tablete prin utilitatea ei și popularitatea de care se bucură în versiunea pentru calculator.

VLC este un media player video și audio gratuit care suportă și redă cu acuratețe o mulțime de formate. Aplicația are peste o jumătate de milion de download-uri doar în varianta BETA care a fost deja îmbunătățită cu câteva update-uri.

Puteți downloada aplicația de AICI.

Cele mai bune aplicații pentru tablete: Evernote

Evernote este o aplicație foarte bună pe care îți poți face de pe tabletă de exemplu lista de cumpărături pe care să o consulți mai târziu direct de pe telefon când ești în magazin.

Listele și notele pe care le poți organiza cu ajutorul Evernote pot să conțină chiar și poze sau documente office.

Aplicația o poți descărca de AICI.

Cele mai bune aplicații pentru tablete: Duolingo

Duolingo este una dintre cele mai bune aplicații pentru tablete și printre cele mai apreciate. Cu ajutorul ei puteți învăța limba engleză în mod distractiv și 100% gratuit.

Aplicația te poate ajuta să înveți sau să îmbunătățești cunoștințele într-o limbă străină plecând de la nivelul tău actual, prin selectarea nivelului la începutul cursurilor.

Poți downloada aplicația de AICI.

Cele mai bune aplicații pentru tablete: Angry Birds

Una dintre cele mai bune aplicații pentru tablete, deși este foarte populară în rândul telefoanelor mobile, este jocul Angry Birds. Oricât de serios ai fi, ai nevoie din când în când să te mai și joci.

Acest joc a cunoscut o popularitate uriașă și există multe alte variante ale sale, însă cea mai cunoscută rămâne prima versiune de Angry Birds scoasă pe piață de producători.

Poți downloada de AICI.

Cele mai bune aplicații pentru tablete: Team Viewer for Remote Control

Team Viewer este o aplicație ce oferă acces de la distanță în cel mai facil și rapid mod, dar și securizat pentru sistemele de operare Windows, Mac și Linux. Peste 200 de milioane de calculatoare din lumea întreagă folosesc acest sistem.

Practic, dacă instalezi aplicația pe tableta ta și în calculatorul de acasă sau de la muncă, cu ajutorul unei parole pe care o setezi tu te poți conecta , poți vedea desktopul în timp real și poți chiar transfera file securizat.

Poți descărca aplicația de AICI.

 

Citește și:
Etichete: