Cele mai bune aplicații de pescuit

Cele mai bune aplicații de pescuit
10:20 17.06.2015

Am adunat pentru voi o listă cu cele mai bune aplicații de pescuit. Cu ajutorul telefoanelor inteligente, acum puteți învăța cum să faceți noduri, puteți afla informații despre anumite specii de pești sau puteți ține evidența cu precizie a capturilor făcute de-a lungul timpului pentru a distruge mitul că pescarii exagerează.

Smartphone-urile ne acaparează viața cu totul. Practic, ne sunt indispensabile la orice pas facem zi de zi, atât în privința muncii cât și a momentelor de relaxare. Chiar și pentru pasionații de pescuit există o serie de aplicații care îi ajută în hobby-ul lor. Am selectat și noi câteva dintre cele mai interesante.

Cele mai bune aplicații de pescuit: Pescuit Crap

Una dintre cele mai bune aplicații de pescuit este chiar una românească ce se numește Pescuit Crap și e disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS. Aplicația e un ghid ce conține detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri, tehnici, sfaturi și multe secrete.

Aplicația prezintă toată informația esențială despre pescuitul la crap, de la alegerea cârlgigelor și a montajelor de plumb la alegerea momelii, nadelor, lansetelor, mulinetelor și firelor principale pentru forfar.

Puteți descărca aplicația românească pentru Android de AICI.

Varianta pentru iPhone o puteți descărca AICI.

cele mai bune aplicatii de pescuit pescuit crap

Cele mai bune aplicații de pescuit: Pescuit sportiv

O alta de pe lista cu cele mai bune aplicații de pescuit este ‘Pescuit sportiv’, un soft produs tot de românii de la Clear Fishing Sport. Aplicația are o variantă gratuită și una plătită în care găsiți informații despre locurile cele mai bune de pescuit, dar și despre tehnici de pescuit pentru amatori sau profesioniști.

În cadrul acestei aplicații puteți selecta ce fel de pește vrei să prinzi și primești cele mai pertinente sfaturi și imagini despre tehnicile potrivite pentru măsurarea adâncimii, lestarea corectă a plutei, metoda de pescuit la plută pe lat sau pe cădere, metoda de pescuit la taraș și altele.

Puteți descărca varianta gratis a aplicației AICI.

Varianta plătită a aplicației e disponibilă AICI.

cele mai bune aplicatii de pescuit pescuit sportiv

Cele mai bune aplicații de pescuit: Fishing Status

Fishing Status este una dintre cele mai bune aplicații de pescuit care te avertizează în legătură cu vremea, rapoarte despre cele mai bune zone de pescuit și cele mai bune perioade pentru anumite specii de pești.

În plus, aplicația te avertizează și când au loc diferite competiții de pescuit și îți furnizează informații detaliate despre speciile de pești și tehnicile cele mai cunoscute de pescuit.

Pentru Android, aplicația se poate descărca AICI.

cele mai bune aplicatii de pescuit fishing status

Cele mai bune aplicații de pescuit: My Fishing Advisor

‘Sfătuitorul pescarului’ s-ar putea traduce My Fishing Advisor, una dintre cele mai bune aplicații de pescuit existente și printre cele mai populare în rândul utilizatorilor.

Aplicația are o interfață prietenoasă și intuitivă și te ajută să salvezi cu exactitate pe hartă locurile în care ai pescuit, să le dai note, are funcție de GPS și o serie de informații despre speciile cele mai cunoscute de pești.

Pentru Android puteți descărca aplicația AICI.

Pentru iOS, aplicația e disponibilă AICI.

cele mai bune aplicatii de pescuit my fishing advisor

Cele mai bune aplicații de pescuit: Tehnici de Lansare – Răpitori

Dacă nu ești genul de pescar care să stea liniștit pe marginea bălții, dar ești încă începător și nu stăpânești tehnicile mai avansate, Tehnici de Lansare – Răpitori este una dintre cele mai bune aplicații de pescuit pentru tine.

După cum îi spune și numele, aplicația prezintă tehnicile de pescuit pentru răpitori: de la lansarea peste cap, laterală, din încheietură, pitching, flipping la skipping. Fiecare metodă de lansare este prezentată video, dar și cu o serie de articole foarte explicative.

Puteți descărca aplicația de AICI pentru Android

Pentru iOS aplicația e disponibilă AICI.

cele mai bune aplicatii de pescuit tehnici de lansare rapitori

Cele mai bune aplicații de pescuit: Solunar Pescuit – Clear Fishing

Una dintre cele mai bune aplicații de pescuit solunar este produsă de românii de la Clear Fishing. Aplicația Solunar Pescuit calculează cele mai bune perioade și ore pentru pescuit pe baza teoriei Solunare. Aplicația e gratuită și cu o interfață simplă și prietenoasă.

Conform teoriei orelor solunare, organismele acvatice sunt predispuse să se hrănească intensiv la anumite intervaluri de timp, care corespund cu intervalurile de timp în care atracția exercitată de forța rezultantă a Lunii și Soarelui este maximă.

Puteți descărca aplicația pentru Android de AICI.

Pentru iOS aplicația e disponibilă AICI.

cele mai bune aplicatii de pescuit solunar pescuit

loading...