Cele mai bune aplicații Android pentru vreme

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme

În cele ce urmează am selectat cele mai bune aplicații Android pentru vreme pe care le puteți descărca gratuit de pe Google Play.

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme sunt disponibile gratuit în Google Play și le puteți downloada foarte ușor în dispozitivele voastre mobile. Noi am întocmit o listă cu 6 cele mai bune aplicații Android pentru vreme.

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme: Vremea – Weather

Vremea – Weather este una dintre cele mai bune aplicații Android pentru a afla starea vremii, este foarte ușor de utilizat și este concepută pentru a fi cât mai intuitivă posibil.

Cu doar un click poți afla starea vremii exact în locul în care te afli, iar aplicația utilizează Weather Undergroud ca sursă de date, iar actualizările live sunt foaret mici, astfel că nu consumă prea mult trafic de date.

Poți downloada gratuit Vremea – Weather, una dintre cele mai bune aplicații Android pentru vreme de AICI.

cele mai bune aplicații android pentru vreme 1

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme: Transparent clock & weather

Transparent clock & weather este una dintre cele mai bune aplicații Android pentru vreme și în plus afișează și un ceas electronic transparent pe ecran. După instalare poți aplica un widget disponibil în 3 dimensiuni, ai mai multe variante de design pentru fiecare widget și ai localizare automată.

Aplicația poate afișa prognoza pe 4 zile, ora la care răsare Soarele, faza curentă a Lunii, ora în funcție de locația curentă și temperatura în fiecare moment al zilei.

Transparent clock & weather, una dintre cele mai bune aplicații Android pentru vreme, poate fi downloadată de AICI.

cele mai bune aplicații android pentru vreme

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme: Meteo Romania XL PRO

Această aplicație românească se află și ea în topul cu cele mai bune aplicații Android pentru vreme, conform Google Play. Aplicația e destul de populară la noi în țară, deși poate afișa temperaturile și din alte colțuri ale lumii.

Are o serie de animații realiste ale condițiilor meteo, se actualizează continuu și poate afișa prognoze exacte, pe ore, pentru următoarele 10 zile.

Meteo Romania XL PRO, una dintre cele mai bune aplicații Android pentru vreme, poate fi downloadată de AICI.

cele mai bune aplicații android pentru vreme

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme: AccuWeather

AccuWeather este imposibil să nu fie inclusă în orice top cu cele mai bune aplicații pentru vreme. Este probabil cea mai populară și mai cunoscută aplicație de acest tip, cu peste 1 milion de download-uri din toată lumea.

Noile update-uri ale AccuWeather aduc posibilitatea de a fi alertat atunci când în zona ta urmează coduri meteorologice de zăpadă, polei, ploaie, vânt și probabilități de furtună.

AccuWeather, una dintre cele mai bune aplicații Android pentru vreme, poate fi downloadată de AICI.

cele mai bune aplicații android pentru vreme

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme: Weather & Clock Widget Android

Weather & Clock Widget Android este o altă aplicație foarte cunoscută dintre cele mai bune aplicații de Android pentru vreme. Are disponibile widget-uri de 3 mărimi diferite pentru ecranul principal pe care afișează temperatura și ora.

În plus, această aplicație afișează presiunea atmosferică și prognoza din oră în oră pe 10 zile. Aplicația este gratuită și funcționează chiar și pe variante mai vechi ale Android.

Weather & Clock Widget Android, una dintre cele mai bune aplicații Android pentru vreme, se poate downloada de AICI.

cele mai bune aplicații android pentru vreme

Cele mai bune aplicații Android pentru vreme: Yahoo Meteo

Yahoo Meteo este una dintre cele mai bune aplicații de Android pentru vreme și este făcută de către producătorul Yahoo. Are un design apreciat de către utilizatori și afișează fotografii ce corespund locației în care vă aflați, dar și stării curente a vremii.

Față de alte aplicații de acest gen, Yahoo Meteo afișează informații despre umiditatea din aer, indice de radiații UV și șansele procentuale de precipitații.

Yahoo Meteo, una dintre cele mai bune aplicații Android pentru vreme, poate fi downloadată de AICI.

cele mai bune aplicații android pentru vreme

Citește și:
Etichete: