Cele mai bune aplicații Android pentru muzică

Cele mai bune aplicații Android pentru muzică

Oricât ar fi vremea de prietenoasă, nicio plimbare nu e la fel fără muzica preferată în căști. Pentru că nu e indicat să ocupi toată memoria internă a telefonului, am alcătuit o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru muzică, care îți permit să asculți ce dorești oricând, cu sau fără conexiune la Internet.

Aplicații Android pentru muzică – Zonga

Fiecare aplicație Android pentru muzică are ceva care o diferențiază de celelalte. Una dintre cele mai bune este chiar aplicația românească Zonga, care îți pune la dispoziție peste 25 de milioane de piese. Pentru o sumă lunară modică, poți descărca orice piesă și poți crea playlisturi offline, pentru a fi ascultate atunci când nu ai Internet. Este ușor de folosit, iar pe baza melodiilor ascultate, aplicația îți oferă recomandări similare. În plus, este compatibilă cu orice dispozitiv și poate fi descărcată de AICI.

Aplicatii Android pentru muzica-Zonga

Aplicații Android pentru muzică – Deezer

Deezer este o altă aplicație Android pentru muzică, care impresionează atât prin ușurința de utilizare și numărul mare de melodii, cât și prin sugestiile interesante pe care ți le face, pe baza pieselor ascultate. Varianta gratis nu îți permite să asculți muzică offline. Odată ce vă abonați, însă, puteți beneficia de toate funcțiile aplicației. Poate fi descărcată de AICI.

Aplicatii Android pentru muzica-Deezer

Aplicații Android pentru muzică – 8tracks

Una dintre aplicațiile mele preferate este 8tracks, care îți pune la dispoziție mix-uri pentru orice ocazie și stare. Un dezavantaj este că nu le poți asculta dacă nu ești conectat la Internet, și nici nu poți descărca piesele, dar rămâne una dintre cele mai bune aplicații Android pentru muzică. O poți descărca de AICI.

Aplicatii Android pentru muzica-8tracks

Aplicații Android pentru muzică – Google Music Play

În topul oricărei categorii de aplicații, fie că este vorba de mesaje, citit, navigat pe Internet, hărți sau altele, se găsește o aplicație a celor de la Google. Categoria cu aplicații Android pentru muzică nu face excepție. Google Play Music vă oferă oportunitatea de a mai elibera spațiu pe telefon sau card prin încărcarea a maximum 20.000 de melodii în Cloud, pe care le puteți asculta apoi oricând sunteți conectați la internet. Melodiile preferate le puteți descărca pe orice dispozitiv. Aveți la dispoziție și una din cele mai mari colecții de muzică de pe Internet. Toate acestea, descărcând-o de AICI.

Aplicatii Android pentru muzica-Google Player

Aplicații Android pentru muzică – SoundCloud

De asemenea, nu putem uita de SoundCloud. Aplicația, dincolo de baza de date imensă de piese, este un bun instrument de promovare pentru artiști. Un dezavantaj al aplicației este că nu poți descărca melodiile decât dacă o folosești în varianta web. Pe de altă parte, îți pune la dispoziție piese pe care nu le poți găsi oriunde și remixuri reușite. O găsești AICI.

 

Aplicatii Android pentru muzica-SoundCloud

Citește și: