Cel mai puternic router – cât costă și ce performanțe are

Cel mai puternic router – cât costă și ce performanțe are

În orice casă ai nevoie de un router non-wireless cât mai performant, pentru a oferi o viteză cât mai mare de browsing și download.

Am realizat pentru tine o selecție cu cele mai bune modele dacă vrei să îți cumperi un router puternic. Printre criteriile de selecție, cum ar fi siguranța pe care o oferă routerul față de amenințări din afara rețelei sau durata cât mai lungă de viață.

Cel mai puternic router: VPN TP-LINK TL-ER6120

Dacă ești dispus să faci o investiție ceva mai mare, alegi acest model de router de la TP-LINK pentru capabilitățile excelente de procesare a datelor și funcțiile puternice precum VPN IPsec/PPTP/L2TP, balansarea traficului, control acces, controlul lățimii de bandă, limitarea sesiunii, server PPPoE și nu numai.

Acest tip de router este recomandat pentru companiile mici și mijlocii, hoteluri sau comunități cu un număr mare de utilizatori care solicită o rețea eficientă.

Găsești întreaga ofertă pentru acest router AICI.

cel mai puternic router wireless

Cel mai puternic router: TP-LINK TL-R480T+

Acest produs este foarte accesibil ca preț în raport cu performanțele pe care le oferă. Este recomandat chiar și companiilor mici. Dispune trei porturi care pot fi configurate LAN sau WAN, oferind routerului wireless până la patru porturi WAN. Traficul de rețea este gestionat pentru a asigura distribuirea fluxurilor de date pe fiecare port.

Lățimea de bandă WAN poate fi administrată sub formă de procentaje, astfel puteți configura foarte ușor politica de balansare a traficului.

Găsiți întreaga ofertă AICI.

cel mai puternic router wireless

Cel mai puternic router:  TP-LINK TL-R600

Routerul wireless Gigabit Broadband VPN SafeStream TL-R600VPN susține conexiuni Gigabit Ethernet atât în porturile WAN cât și în porturile LAN, asigurând conectivitate de mare viteză prin cablu. Integrează protocoale VPN multiple.

Găsești AICI întreaga ofertă

cel mai puternic router wireless

Cel mai puternic router: VPN TP-LINK TL-ER6020

Acest router este ceva mai scump însă performanțele sale sunt notabile. posedă capabilități excelente de procesare a datelor și multiple funcții incluzând IPsec/PPTP/L2TP, Acces Control, Bandwith Control, Session Limit, PPPoE Server și așa mai departe.

Găsiți oferta completă AICI.

cel mai puternic router wireless

Cel mai puternic router: TP-LINK TL-R470T+

Este cel mai accesibil router dintre cele prezentate în această selecție, iar raportul calitate preț este unul excelent. Dispune de o capacitate mărită de transmisie a datelor și stabilitate, o soluție rentabilă pentru rețelele din locații precum și companii mici. Acest router incorporează un procesor dedicat cu frecvență de 400MHz.

Găsiți toate detaliile AICI.

cel mai puternic router wireless

 

Citește și: