Cel mai bun telefon fără touchscreen. Telefoane clasice care merită cumpărate

, 10 Mai, 15:23

Am analizat pentru voi care este cel mai bun telefon fără touchscreen de pe piață și am strâns mai multe modele de telefoane clasice care sunt accesibile ca preț și rezistente.

Cu toate că telefoanele de tip smartphone au devenit din ce în ce mai pupulare, există și persoane încă interesate de modelele clasice de telefoane mobile și care caută cel mai bun telefon fără touchscreen.

Noi am încercat să găsim cel mai bun telefon fără touchscreen și am ales câteva modele care excelează fiecare la câte un capitol: fie prețul foarte mic, fie rezistența mult superioară smartphone-urilor.

Cel mai bun telefon fără touchscreen: CAT B100

CAT B100 poate fi nominalizat cu ușurință la categoria de cel mai bun telefon fără touchscreen. Prețul lui nu este mare în comparație cu orice smartphone de pe piață și în plus are o mulțime de caracteristici ce îl fac foarte rezistent.

B100 poate rezista cu ușurință la căderi de până la 1,8m, funcționează perfect la temperaturi între -25 și 55 de grade Celsius și are o tehnologie prin care atenuează zgomotul de fond pentru a-l putea folosi și în condiții mai dificile.

Întreaga ofertă pentru un astfel de telefon o găsiți AICI.

cele mai bune telefoane fara touchscreen CAT B100

Allview M8 Join

Poate nu este chiar cel mai bun telefon fără touchscreen, dar este un concurent serios la acest titlu. Prețul este un punct forte al său, fiind foarte accesibil, este foarte ușor de utilizat și are un ecran de 2,4 inch.

M8 Join se poate conecta la internet prin 3G, cântărește doar 79 de grame și este dotat chiar și cu o cameră foto de 3.2 Mp. Poate prinde radio FM și memoria îi poate fi mărită cu ajutorul unui card microSD până la 32 GB.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

cele mai bune telefoane fara touchscreen

Cel mai bun telefon fără touchscreen: Nokia 515

Nokia este un producător renumit pentru că face telefoane rezistente. Poate chiar cel mai bun telefon fără touchscreen produs de Nokia, 515 este capabil să administreze două cartele SIM. Este realizat din aluminiu de înaltă calitate.

Telefonul are și o cameră Full Focus de 5 megapixeli și, datorită blițului cu LED, nu trebuie să îți faci griji pentru luminozitatea scăzută atunci când fotografiezi. Folosește cartele de tip MicroSIM, iar bateria rezistă până la 434 ore, având o capacitate de 1200 mAh.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

cele mai bune telefoane fara touchscree Nokia 515

Samsung S5611

Deși renumiți pentru telefoanele smartphone pe care le produc, cei de la Samsung au pe piață și un model ce se poate bate la titlul de cel mai bun telefon fără touchscreen.

Prețul este unul accesibil, camera foto e una performantă de 5 MP, iar ecranul are 2.4 inch. Bateria poate rezista în regim de așteptare până la 310 ore. Telefonul are doar 91 de grame și o memorie internă de 256 MB dar care poate fi extinsă până la 16 GB prin intermediul unu slot de memorie MicroSD.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

cele mai bune telefoane fara touchscreen Samsung S5611

Cel mai bun telefon fără touchscreen: Alcatel Onetouch 2001

Alcatel Onetouch are un ecran generos de 2,4 inch și fonturi vizibile. În plus, are taste de comenzi rapide pentru acces direct la camera foto, radio FM și apelare SOS.

Telefonul e dotat și cu funcția DUAL MIC pentru anularea zgomotului de fond, iar bateria este probabil punctul forte ce ar putea să-l facă chiar cel mai bun telefon fără touchscreen de pe piață: rezistă până la 500 de ore.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

cele mai bune telefoane fara touchscreen Alcatel Onetouch 2001

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail