Britanicul care a escaladat Turnul Eiffel fără frânghii

Britanicul care a escaladat Turnul Eiffel fără frânghii

Videoclipul de mai sus ni-l prezintă pe James Kingston escaladând Turnul Eiffel alături de un prieten fără vreo măsură de siguranță.

Pentru a realiza ceea ce-și doresc cu adevărat unii sunt pregătiți să îndure chiar și șase ore de interogare într-o secție de poliție din Franța. Asta a pățit de curând James Kingston, care a urcat pe Turnul Eiffel alături de un prieten fără a-și lua vreo măsură de siguranță. După cum scrie acesta pe canalul său de YouTube, conform planului inițial, ar fi trebuit să cumpere bilete, iar apoi să iasă de pe scări pentru a escalada clădirea. Din cauza aglomerației, însă, cei doi au abandonat planul și au pornit de la bază la ora 01:00.

Kingston și prietenul lui nu au fost observați de pază și de numeroasele camere video și au reușit să ajungă pe platforma superioară. În acest punct, după cum se vede și în videoclip, au deschis o ușă, moment în care au fost observați de paznici cu ajutorul camerelor. Cei doi au coborât câteva etaje, s-au ascuns o perioadă, iar după aceea au reluat activitatea.

Dimineața, când turiștii au reînceput să apară, aceștia au hotărât să coboare. Odată ce au revenit la sol, Kingston și prietenul lui au fost arestați, iar după interogatoriu, au fost lăsați să plece fără a fi puși sub acuzare. YouTuber-ul a fost nevoit, totuși, să promită că nu va escalada turnul în următorii trei ani de zile. Se pare că britanicul nu a avut decât de câștigat de pe urma acestei experiențe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: