20 nov. 2015 | 01:29

Black Friday 2015 la evoMAG: telefoanele pe care să le cumperi la reducere

Black Friday
Black Friday 2015 la evoMAG: telefoanele pe care să le cumperi la reducere

Black Friday 2015 la evoMAG înseamnă reduceri considerabile la telefoanele mobile de toate felurile.

După cum probabil știți, Black Friday 2015 la evoMAG a început încă de la miezul nopții. Dacă vă numărați cumva printre primii care au efectuat comenzi de Black Friday 2015 la evoMAG, atunci aveți șanse să vă primiți produsele începând cu ora 8.00 dimineața. Spre deosebire de anul trecut, acum au fost adăugate şi cele mai noi tipuri de produse precum cele din categoria sport și fitness, fashion și electrocasnice mari.

În cazul în care vă doriți și un televizor nou de la evoMAG aveți aici o listă cu cele mai bune reduceri la televizoare.

Însă telefoanele rămân printre cele mai căutate produse, iar oficialii din cadrul evoMAG sunt conștienți de acest lucru. Astfel, magazinul promite reduceri de 50% la smartphone-urile de toate felurile.

[related]

Am analizat oferta magazinului online și vă prezentăm mai jos câteva dintre telefoanele mobile care ne-au atras atenția și care sunt disponibile în această perioadă la reducere. Pentru a accesa gama completă evoMAG, puteți da un click AICI.

Black Friday 2015 la evoMAG – LG G3

Considerat de mulți cel mai bun telefon al generației sale, LG G3 poate fi achiziționat la un preț extrem de avantajos pe parcursul acestor zile. Dotat cu un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, telefonul coreenilor beneficiază de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2GB RAM și are o capacitate de stocare a datelor de 16GB. Camera foto principală are 13 megapixeli, cea secundară are 2,1, iar acumulatorul are o capacitate de 3.000mAh. Pentru a că cumpăra propriul LG G3, puteți da un click AICI.

Black Friday 2015 la evoMAG LG G3

Black Friday 2015 la evoMAG – Motorola Moto G3

Al treilea telefon din generația Moto G al celor de la Motorola este dotat cu un ecran de 5 inci care suportă o rezoluție HD. Dedesubt, acesta ascunde un procesor quad-core Snapdragon 410 de 1,4GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor personale. Camera foto principală are 13 megapixeli, iar cea secundară are doar 5 megapixeli. Telefonul rulează Android 5.1.1 Lollipop și are un acumulator cu o capacitate de 2.470 mAh. Pentru a vă cumpăra propriul Moto G3, nu trebuie decât să dați un click AICI.

Unele dintre telefoane afișează un preț mai mare atunci când le accesați. Aceasta este doar o greșeală, iar atunci când le introduceți în coș, ele își păstrează prețul redus.

Black Friday 2015 la evoMAG – Asus Zenfone 2 ZE551ML

Taiwanezii de la ASUS fac din ce în ce mai multe eforturi pentru a se remarca pe piața telefoanelor mobile. Asus ZenFone 2 are un preț accesibil, iar designul este similar cu cel al fraților mai mari, dar carcasa este din plastic. Butoanele sunt poziționate tot pe spate, iar ecranul de 5,5 inci are rezoluție Full HD. La capitolul hardware, taiwanezii au ales să includă un procesor Intel Atom cu patru nuclee la 2,3GHz fiecare. De asemenea, este disponibil cu 4GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB, iar bateria este de 3.000 mAh. Găsești telefonul acesta AICI.

Black Friday 2015 la evoMAG Asus ZenFone 2

Black Friday 2015 la evoMAG – LG G4

LG G4 nu avea cum să lipsească din listă. LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD, în dimensiuni la fel ca cel de anul trecut, dar cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele poți pune un card microSD de până la 128GB. Cumpără-l la un preț foarte bun de AICI.

În cazul în care vreți să consultați și alte magazine, oferta eMAG este disponibilă AICI.

Black Friday 2015 la evoMAG – Apple iPhone 6S

Performanțele impresionante ale acestui telefon sunt date, în mare parte, de noul procesor A9, care funcționează de această dată împreună cu 2GB RAM. După atâția ani de zile, gigantul din Cupertino a ales în sfârșit să includă 2GB RAM într-unul din telefoanele sale. Navigatul printre aplicații este la fel de ușor precum a fost și în trecut, iar memoria în plus pare a fi avut un impact pozitiv asupra browser-ului.

Deși ne-a oferit un upgrade important prin includerea unui procesor dual-core cu o frecvență de 1,84GHz, Apple nu a schimbat nimic la capitolul stocare. Astfel, în condițiile în care cel mai ieftin Samsung Galaxy S6 are 32GB, iPhone 6S este încă disponibil într-o variantă de 16GB. iPhone 6S este primul telefon al celor de la Apple dotat cu o cameră foto principală de 12 megapixeli și poate fi achiziționat de AICI.

iPhone 6S (7)

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.