Black Friday 2015 la eMAG: cinci periferice pe care să ți le cumperi la preț mic

Black Friday 2015 la eMAG: cinci periferice pe care să ți le cumperi la preț mic

De Black Friday 2015 la eMAG beneficiați de cele mai bune reduceri la foarte multe produse, inclusiv la periferice.

Dacă nu vă grabiți s-ar putea să nu mai prindeți unele dintre cele mai bune reduceri la o gamă foarte variată de periferice, începând cu mouse-uri sau tastaturi și terminând cu boxe.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015 la eMAG, în format live text.

Black Friday 2015 la eMag – boxe Logitech S150 și mouse wireless M325

Dacă vreți să bifați două achiziții important într-o valoare mai mică de 100 de lei, pachetul format dintr-un set de boxe birou și un mouse wireless de la Logitech este perfect. Boxele vin cu un port USB pentru alimentare și semnal audio, iar pe partea din față puteți ajusta volumul. Mouse-ul funcționează cu receptorul foarte compact Unifying și are o autonomie de 18 luni. Împreună le puteți achiziționa de AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – hard disk extern WD Elements Portable 1,5 TB

Dacă erați în căutarea unei soluții pentru remedia problemei cu spațiu de stocare, acest hard disk de la Western Digital este cea mai ieftină și bună soluție de Black Friday. La un preț atât de mic, beneficiați atât de un 1,5 TB de spațiud de stocare, cât și de conectivitate USB 3.0 pentru rate de transfer foarte mari. Achiziția sa poate fi finalizată de AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – Kit Microsoft Desktop 3000

Pentru cei care erau în căutarea unui volum de aer proaspăt pe birou, la aproximativ o sută de lei puteți investi în acest kit format din mouse și tastatură Microsoft Desktop 3000. Tastatura este mare și aerisită cu o cursă generoasă a tastelor, în timp ce mouse folosește cea mi nouă generația a senzorului Bluetrack pentru a naviga cu precizie pe orice suprafață. Prețul final de Black Friday 2015 pentru acest packet îl găsiți AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – Mouse Wireless Logitech G602

Un mouse adevărat de gaming se cunoaște dintr-o privire și, deși majoritatea unor astfel de creații sunt cu fir, cei de la Logitech au făcut o treabă surprinzător de bună în cazul noului Logitech G602. Acesta are 11 butoane, o rezoluție de până la 2500 DPI și o rată de accelerare de 20G. O reducere semnificativă pentru el găsiți AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – kit format din cameră web, mouse și tastatură Logitech

Pentru a remedia toate problemele de socializare online pe care le aveți cu un membru al familiei, la un preț surprinzător, eMAG vă oferă de Black Friday acest pachet format din cameră web Logitech C170 și kit-ul format din mouse și tastatură wireless Logitech MK270. Camera poate înregistra conținut video la rezoluția 1024 x 768 de pixeli și fotografii la 5 megapixeli. Bateria la tastatură ține 24 de luni, iar în cazul mouse-ului un an. Dacă vă tentează, grăbiți-vă să le cumpărați de AICI.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015