Black Friday 2015 la eMAG: cinci aparate foto la promoție

Black Friday 2015 la eMAG: cinci aparate foto la promoție

Black Friday 2015 la eMAG a venit deja iar pasionații de fotografie vor fi încântați de numărul mare de reduceri ce vor lovi o gamă largă de aparate foto.

În afara sezonului de reduceri, aparatele foto au de obicei prețuri care pur si simplu sunt mai mult deât consumatorul român își poate permite. Atunci când Black Friday vine o dată pe an acestea devin brusc un obiect de atracție pentru oricare dintre noi.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015 la eMAG, în format live text.

Black Friday 2015 la eMAG – aparat foto DSLR Canon EOS 1200D

Deși nu face parte din seria legendară de aparate Canon 5D, EOS 1200D este un aparat mai mult decât impresionant. Echipat cu o rezoluție de 18 MP, Canon EOS 1200D dispune de un senzor CMOS format APS-C ce ofera imagini extraordinare, bogate in detalii si culori saturate chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare slaba, multumita intervalului de sensibilitate ISO 100-6400 ce se poate extinde pana la 12800.

Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG puteți vedea mai multe detalii despre acest excelent DSLR de entry level AICI.

Aparat foto DSLR Nikon D5300

Nikon D5300 este un aparat foto DSLR ce incorporeaza un senzor APS-C de 24 de megapixeli fara filtru AA (antialiasing) si un procesor de imagine Expeed 4. Noul model de la Nikon vine cu un ecran rabatabil mai mare – 3.2″ si oferă conectivitate Wi-Fi si GPS direct in camera. Aparatul este echipat cu un senzor CMOS APSC 24 MP, procesor de imagine Expeed 4 și un ISO fantastic de ISO 100 – 6400.

Black Friday 2015 la eMAG vă oferă acest excelent aparat plasat sub 2000 de RON AICI.

Aparat foto digital Canon IXUS 165

Evident ca nici aparatele foto compacte nu puteau lipsi din oferta Black Friday 2015 la eMAG. Cu Canon IXUS 165 fotografiaţi ce doriți fără efort, cu rezultate detaliate şi de o claritate excepţională de fiecare dată. Camera foto IXUS vine cu o rezoluție de 20 megapixeli, iar fotografiile frumoase vor fi realizate simplu prin încadrare şi fotografiere, utilizând modul Inteligent automat, iar stabilitatea va fi garantată de stabilizarea internă inteligentă.

În caz că sunteți interesați de aparatul Canon la o reducere atractivă puteți vedea pagina produsului AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – camera video sport Ultra HD GoPro Hero 4

”Action Cam”-urile nu pot nici ele lipsi din oferta eMAG, iar pasionații de sport, biciclism sau orice activitate unde o cameră montată pe cap e binevenită, un GoPro Hero 4 redus cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG nu este altceva decât o surpriză plăcută. Aceasta este o camera ce poate filma și sub apă in format 4K și 4K Super View în format strâmt și Ultra Wide. Aceasta poate captura și poze în burst-uri de 30 de poze și are ISO 400-6400 pentru filmat pe luminozitate scăzută.

Black Friday 2015 la eMAG vă oferă acest la preț redus AICI.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.