Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promoție

Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promoție

Laptopurile sunt unele dintre cele mai importante obiecte de uz zilnic pentru români oriunde ei s-ar afla. Portabilitatea și puterea de procesare a acestora le face un produs preferat în timpul marilor reduceri. Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG, retailerul român vă aduce o gamă largă de laptopuri la reduceri extrem de atractive pentru buzunarul oricărui client interesat.

Indiferent de brand, laptopurile sunt de obicei niște produse scumpe care fac un potențial consumator să se gîndească de două ori la preț și specificații inainte să-l ia. Totuși combinația de reduceri impresionante, generații noi de hardware și, după caz, nevoia urgentă de așa ceva face ca reducerile de la eMAG să fie momentul perfect pentru a achiziționa un nou laptop.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar în acest articol vedeți cele mai bune oferte eMAG.

În acest context Playtech vă oferă o listă cu cele mai mari reduceri la astfel de dispozitive. Înreaga secțiune de laptopuri la reducere o găsiți AICI:

Black Friday 2015 la eMAG – Toshiba Satellite CL10-C-102

Cel mai accesibil laptop de la Toshiba în momentul de față, Toshiba Satellite vine cu un Intel Dual Core la 1.6 GHz, 2GB RAM, și un SSD de 32GB, împreună cu o placă grafică Intel HD. Sistemul de operare va fi un Windows 10 preinstalat ce va merge mai mult decât satisfăcător pe acest laptop. Deși, poate pentru pasionații de calculatoare specificațiile acestui Toshiba Satellite nu vor impresiona, prețul acestuia plasat sub 900 RON va fi mai mult decât atractiv atunci când ai nevoie de un laptop eficient la un preț câ mai atractiv.

Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG puteți vedea mai multe detalii despre Toshiba Satellite CL10-C-102 AICI.

Dell Inspiron 5555

Când vine vorba de laptopuri aflate la reduceri importante ce vin cu placi grafice dedicate probabil că cel mai interesant dintre toate este modelul Inspiron 5555 de la Dell. Plasat sub 1300 RON, acesta vine cu AMD A6 cu patru nuclee la o viteză de 2.6GHz, 4GB RAM, memorie internă de 500GB, și o placă grafică AMD Radeon R5 cu o memorie grafică de 2GB. Sistemul de operare va fi un Ubuntu 14.04 SP1, dar acesta este instalat astfel încât să puteți economisi la prețul de achiziție al laptopului.

Mai multe detalii despre acest dispozitiv atractiv puteți vedea AICI.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14

Probabil că cel mai puternic laptop dedicat uzului zilnic pe care îl puteți achiziționa cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG este IdeaPad Yoga 500 de la Lenovo. Considerat a fi un excelent laptop din categoria ”bun la toate” acesta vine cu un puternic Intel Skylake Core i5-6200U cu o viteză de 2.3GHz. În plus acesa are 4GB RAM, 500GB HDD + un SSD de 8GB. Pentru aplicațiile grafice vă puteți bucura de o nVIDIA GeForce 920M cu o memorie grafică de 2 GB. Evident, Windows 10 vine preinstalat.

În caz că sunteți interesați de acest laptop atractiv aflat la reducerile Black Friday 2015 la eMAG, puteți viziona pagina produsului AICI.

Laptop Dell Inspiron 3543

Cel mai accesibil laptop aflat în prezentul sezon de reduceri la eMAG echipat cu cel puțin un Intel Core i5 vine de la Dell cu al său model Inspiron 3543. Cunoscute pentru fiabilitatea și accesibilitatea lor, seria Core i5 de la Intel oferă cel mai bun raport putere de procesare/preț. Cu ocazia Black Friday, retailerul român vine cu cea mai convingător preț pentru un laptop ”purtător” de Core i5. Dell Inspironul nostru are pe lângă acest excelent procesor, o placă grafică nVIDIA GeForce 820M, 4GB de RAM și un hard disk de 500GB ce va fi mai mult decât destul să stocheze toate aplicațiile voastre necesare.

În caz că laptopul nostru v-a atras atenția puteți verifica pagina produsului AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – laptop gaming Asus ROG G551JW

Evident că nu putem termina lista noastră de produse aflate la reducere cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG fără să trecem în revistă un laptop de gaming. Deși acestea se vând la prețuri destul de mari în afara sezoanelor de reduceri, cu ocazia aceste Vinere Negre laptopul de gaming ASUS ROG G551JW este un ”must buy” pentru toți cei pasionați de jocurile pe calculator.

Echipat cu un puternic Haswell Core i5-4750HQ, o placă grafică GeForce GTX 960M, o memorie de 1TB+1 SSD de 24GB, noul laptop de gaming de la ASUS este o bestie ce merită să stea în poala ta. Pentru un preț redus sub 4000 RON, acesta poate fi al tău cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG accesând pagina sa de produs AICI.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.