Black Friday 2015: Allview oferă reduceri de 100% la accesorii

Black Friday 2015: Allview oferă reduceri de 100% la accesorii

De Black Friday 2015, cei de la Allview le vor oferi clienților reduceri de până la 100% la unele produse.

Black Friday 2015 înseamnă reduceri de până la 100% la Allview în cazul accesoriilor. Peste 200.000 de produse pot fi achiziționate la prețuri speciale, prin intermediul partenerilor săi, în această perioadă de shopping intens. Totodată, Allview a creat și site-ul www.allviewbf.ro, o platformă dedicată Black Friday, prin intermediul căreia clienții pot cumpăra produse și pot beneficia de reduceri.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar în acest articol, puteți vedea cateva produse bune de evitat.

„În premieră, pentru campania Black Friday de anul acesta, comenzile accesoriilor gratuite nu vor fi condiționate de achiziția unui produs Allview, astfel oricine poate beneficia de oferta noastră. Pentru a ne asigura că utilizatorii noștri au acces la cele mai recente tehnologii și produse Allview, am livrat deja către partenerii noștri peste 200.000 de unități, dintre care 150.000 de smartphone-uri.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Mai exact, Allview vă lasă să comandați accesorii gratis de pe site-ul menționat mai devreme, fără a fi necesar să cumpărați vreun produs. Trebuie, însă, să țineți cont de faptul că va trebui să plătiți curierul, iar fiecare comandă poate conține un singur accesoriu gratuit. Chiar și așa, în condițiile în care vă doriți o pereche de căști sau un anumit accesoriu, soluția propusă de Allview ar părea una convenabilă.

Oferta Black Friday 2015 Allview este valabilă în perioada 20-29 noiembrie 2015. Produsele care vor beneficia de reduceri substanțiale de preț sunt smartphone-urile X2 Soul Style, V2 Viper X + și tableta Viva i10HD.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.

Citește și: