Bătrânul Snake de pe Nokia revine la modă pe iOS, Android şi Windows Phone [VIDEO]

, 06 Mai, 06:02

Dezvoltat de aceeaşi persoană care s-a aflat în spatele popularei versiuni de pe telefoanele Nokia, Snake se va lansa luna aceasta pe iOS, Android şi WP.

Oricine îşi doreşte să se joace are la dispoziţie un amalgam de clone la care poate apela pentru a-şi potoli pasiunea. Acelea nu sunt însă cele mai bine puse la punct şi nici nu se apropie teribil de varianta originală. Pentru asta există Snake Rewind, un titlu ce se va lansa pe 14 mai, săptămâna viitoare.

Taneli Armando este numele programatorului care a creat versiunea de Snake sau râma pe care am jucat-o obsesiv în copilărie pe . Tot el va recrea aceeaşi experienţă pe smartphone-urile moderne. Jocul final va purta numele de Snake Rewind şi va fi foarte similar cu varianta originală a titlului. Singurele upgrade-uri majore vor fi de ordin estetic, pentru a se alinia la tendinţele actuale din piaţă. Pe partea de gameplay, vor fi introduse power ups-uri şi abilitatea de a te întoarce în timp (rewind – a derula). Dintr-un punct de vedere, ar fi ca şi cum aţi trişa, dar, în practică, această funcţie o să vă scape de o cantitatea semnificativă de stres.

În total vor fi incluse 10 niveluri cu un design diferit. Nici muzica antrenantă nu va lipsi, deşi nu ştim momentan dacă va fi cea originală sau una modernizată. Toate cele 10 niveluri pot fi deblocate automat prin abilităţi deosebite de gameplay sau manual prin achiziţii in-app.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail