Aplicații care sperie câinii periculoși: le ai pe Android și iPhone

Aplicații care sperie câinii periculoși: le ai pe Android și iPhone

România are o mare problemă cu maidanezii, asta se cunoaște. Din fericire, există aplicații de speriat câinii, atât pentru Android, cât și pentru iPhone.

Dacă ai frică de câini și zonele prin care ești forțat să treci (acasă, la serviciu, la școală) sunt pline de maidanezi, nu mai trebuie să îți umpli buzunarele cu pietre și nici să cari spray lacrimogen în poșetă. În magazinele de aplicații există aplicații de speriat câinii care pot fi descărcate gratuit.

Aplicații de speriat câinii pentru Android – Dog Whistle Animated

Pentru Android, există numeroase aplicații de speriat câinii, însă Dog Whistle este cea mai ușor de folosit dintre toate și are și un rating destul de mare de la utilizatori.

Conceptul este simplu. Această aplicație de speriat câinii funcționează, practic, ca un fluier pentru dresaj.

Ai la dispoziție o gamă variată de sunete care pot fi folosite atât pentru a-ți educa cățelul de acasă, cât și pentru a-i speria pe cei de pe stradă.

Aplicația este gratuită și o puteți descărca de aici.

[readmore]

Aplicații de speriat câinii pentru iPhone – Dog Whistler

În cazul iOS nu sunt foarte multe variante atunci când căutați aplicații de speriat câinii, dar există Dog Whistler. Cu toate că ratingul nu este la fel de mare ca în cazul aplicației de Android de mai sus, o puteți încerca dacă aveți un iPhone și vă temeți de câini.

Principiul de funcționare este același și puteți descărca aplicația de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: