Aplicația pentru găsirea telefonului i-a adus moartea

, 17 Iun, 16:10

Un tânăr de 18 ani din Londra a fost împușcat de către un grup de hoți care îi furaseră telefonul după ce a folosit aplicația pentru găsire a telefonului.

Aplicația ”Find My Phone” de pe App Store este una dintre cele mai bune metode prin care posesorii de iPhone își pot recupera telefoane în situația în care acestea sunt furate. În cazul unui tânăr de 18 ani din Canada, însă, lucrurile au luat o întorsătură tragică. Din câte se pare, Jeremy Cook și-a uitat telefonul într-un taxi, motiv pentru care a recurs ulterior la aplicația ”Find My Phone”. Aceasta l-a condus către un mall unde tânărul s-a confruntat cu trei indivizi.

Refuzând să i se returneze telefonul, Cook s-a agățat de portiera mașinii în care se aflau cei trei, moment în care a fost împușcat de mai multe ori. După cum scrie BGR, până la acest moment, nu se știe ce dispozitiv a fost furat, iar identitățile celor trei oameni implicați în furt nu sunt pentru moment cunoscute. ”Nimeni nu și-ar fi dat seama că utilizarea acestei aplicații ar putea duce la un asemenea final”, a declarat unul dintre oficialii poliției locale.

Autoritățile caută în prezent trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani. De asemenea, acestea îi încurajează pe toți posesorii de telefoane să înștiințeze autoritățile înainte de a-și face dreptate singuri.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail