Aplicația care te-ar ajuta să treci mai ușor peste o despărțire

Un videoclip pe YouTube ne prezintă o aplicație fictivă care ar putea ajuta utilizatorii să treacă mai ușor peste despărțiri cu ajutorul melodiilor trupei Nickelback.

Despărțirile pot fi dificile pentru orice persoană, iar acesta este motivul pentru care o emisiune de divertisment a venit cu ideea unei aplicații speciale pentru asemenea situații. După cum scrie site-ul CNET, aceasta începe să ruleze diverse melodii ale trupei Nickelback în momentul în care o persoană încearcă să se uite pe profilul de Facebook al fostului partener. Din păcate, această aplicație nu se găsește încă pe Play Store sau vreun alt magazin online de aplicații. Cu toate acestea, ideea din spatele pare una suficient de bună pentru a aduna un număr mare de descărcări.

După cum ne putem da seama din videoclipul de mai sus, o persoană nu ar trebui decât să asocieze profilul de Facebook al fostului iubit sau fostei iubite cu aplicația. În acest fel, imaginea sa va fi asociată în mod constant cu o melodie a celor de la Nickelback. Într-adevăr, glumele cu Nickelback sunt destul de învechite, în Statele Unite, de exemplu, existând numeroase materiale în care trupa respectivă și succesul ei (considerat de mulți inexplicabil) sunt ținta ironiilor.

După o asemenea reclamă, nu putem decât să sperăm că un dezvoltator va prelua ideea și va transforma aplicația în realitate. Cu o promovare suficient de bună, aceasta ar putea deveni una extrem de populară.

Bogdan Cristea
12:02 15.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video