08 oct. 2015 | 16:51

Alte cinci telefoane chinezești pe care merită să le cumperi acum

ACTUALITATE
Alte cinci telefoane chinezești pe care merită să le cumperi acum

A venit toamna, s-a lansat și iPhone 6S, a ajuns pe piață și Samsung Galaxy S6 Edge +, tu vrei un smartphone nou, dar tot nu îți permiți un vârf de gamă de la companiile mari. Aceste telefoane chinezești s-ar putea să fie exact ce cauți.

Cu toate că nu sunt atât de cunoscute ca cele de la Samsung, Apple, LG sau Sony, aceste cinci telefoane chinezești pe care le-am detaliat mai jos sunt performante, arătoase și, poate cel mai important, au prețuri de invidiat.

Ele pot fi comandate de pe site-ul GearBest.com, care oferă livrare și în România. Primele două dintre ele se găsesc numai în acest magazin online, lucru care este destul de impresionant.

Telefoane chinezești – TCL 3S M34G

Telefonul chinezesc TCL 3S M34G are un nume pe care va fi aproape imposibil să îl spuneți prietenilor, dar cu specificațiile și cu prețul nu veți avea probleme să vă lăudați. Pentru numai 155 de dolari, primiți un smartphone cu display full HD de 5 inch, cu procesor cu opt nuclee Snapdragon 615, cu 2GB memorie RAM și camere foto de 8, respectiv 13MP. Se deblochează cu ajutorul unui scanner de ochi, are 16GB spațiu de stocare și îl puteți comanda cu încredere de AICI.

telefoane chinezesti TCL

Lenovo Zuk Z1 International Edition

ZUK Z1 este cel mai nou phablet de la chinezii de la Lenovo. Are specificații demne de un vârf de gamă și un preț care îl face atrăgător pentru oricine. Vorbim despre un smartphone cu display full HD de 5,5 inch dotat cu procesor Snapdragon 801. Memoria de 3GB RAM este completată de spațiul de stocare generos de 64GB. Camerele foto sunt și ele demne de luat în serios, având în vedere că vorbim de senzori de 13, respectiv 8 megapixeli. Cei care vor un spor de securitate se vor bucura la vestea că Lenovo ZUK Z1 este dotat și cu un senzor pentru amprente.

Partea și mai interesantă este că telefonul este primul care oferă conectivitate USB Type C. Toate detaliile pentru acest telefon sunt AICI.

Telefoane chinezești – Xiaomi Mi 4C

Xiaomi Mi 4C abia a fost lansat și are niște specificații de invidiat. În primul rând este construit în jurul unui procesor Qualcomm Snapdragon 808, același tip de procesor întâlnit pe smartphone-uri precum LG G4 și noul Moto X, și are o camera de 13 megapixeli cu funcția de autofocus. Xiaomi Mi 4C beneficiază de tehnologia USB Type-C și vine în două versiuni, cu spațiu de stocare și memorie diferite.

Versiunea standard are 16GB spațiu de stocare și 2GB memorie RAM și costă 240 de dolari (o găsiți AICI), iar cea advanced are 32GB spațiu de stocare și 3GB memorie RAM și costă 275 de dolari (o puteți cumpăra de AICI).

xiaomi-mi4

DOOGEE X5 Pro

De brandul DOOGEE am auzit multe lucruri bune în ultima perioadă și de aia am ales două telefoane de la această companie pentru acest articol. Primul este DOOGEE X5 Pro, un smartphone cu display de 5 inch și rezoluție HD. Are un procesor Mediatek cu patru nuclee și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16GB, iar camerele foto sunt de 5, respectiv 2MP. Dacă nu sunteți impresionați de specificații (și nici nu ați avea de ce să fiți), cu siguranță veți fi impresionați de preț.

Telefonul oferă performanțe decente la un preț de numai 80 de dolari. Îl puteți cumpăra de AICI.

telefoane chinezesti dogee x5

Telefoane chinezești DOOGEE Homtom HT5

DOOGEE Homtom HT5 nu este nici el un vârf de gamă, dar are un design mult mai atrăgător, cu carcasă care imită lemnul pe partea din spate. Display-ul de 5 inch este tot HD, iar procesorul quad-core funcționează în paralel cu 1GB memorie RAM, ceea ce nu oferă performanțe chiar atât de bune. Fotografiile sunt făcute de camere de 8, respectiv 2MP, dar bateria este cea care contează cu adevărat. Homtom HT5 vine cu un acumulator de 4250mAh, care ar trebui să garanteze o autonomie de aproximativ cinci zile.

Îl poți cumpăra de AICIiar dacă folosești codul HT5GB, beneficiezi de o reducere de aproximativ 15 dolari.

telefoane chinezesti dogoo ht5