Acest PC cu Android este cât un toc de ochelari și promite ce-i mai bun din ambele lumi [VIDEO]

Acest PC cu Android este cât un toc de ochelari și promite ce-i mai bun din ambele lumi [VIDEO]

Ai putea avea o experiență de PC care nu se compară cu nimic de pe Android și una de Android care nu se compară cu nimic de pe PC. Așa este prezentat un computer cât un puc sau cât un toc de ochelari, care caută finanțare online.

Cel puțin, așa promit dezvoltatorii Remix Mini, în descrierea de pe Kickstarter. Vorbim despre un computer de dimensiunile unui toc de ochelari, care îți oferă acces la întregul ecosistem Android, în timp ce poți profita de toate funcțiile intuitive ale unui PC obișnuit, cum ar fi bara cu aplicații, multitaskingul, suportul pentru mouse și tastatură și nu numai. Toate cele 1,5 milioane de aplicații pentru Android pot fi folosite pe Remix Mini fără restricții.

Un avantaj imens este consumul redus de energie. În timp ce un computer obișnuit consumă undeva între 65 și 250 de wați, Remix Mini se rezumă la doar 10 wați, pentru aceeași performanță. De asemenea, în ciuda dimensiunilor foarte reduse, computerul vine cu tot ce ai nevoie pentru conectivitate: Ethernet, WiFi, Bluetooth și USB, ceea ce reprezintă o versatilitate surprinzătoare. Poate fi aprins prin apăsarea butonului capacitiv de la suprafață.

Prețul nu este fixat, dar se pare că ar începe de la 20 de dolari și nu ar depăși 50. Proiectul a strâns de 11 ori mai mult decât suma necesară fabricării computerului, deși au mai rămas 39 de zile de campanie, iar acest lucru nu poate fi decât un semn bun.