Acer Predator 8 e o tabletă de gaming cu procesor Intel

Acer Predator 8 e o tabletă de gaming cu procesor Intel

Se pare că nu doar cei de la NVIDIA pot lansa o tabletă dedicată pentru gaming. 8 arată foarte bine şi foloseşte cel mai nou procesor Intel Cherry Trail.

În teorie, vă puteţi juca toată ziua pe un iPad sau pe orice altă tabletă cu Android. Ni s-a confirmat în numeroase rânduri că aceste dispozitive sunt ideale pentru gaming.

Odată cu lansarea NVIDIA Shield însă, un producător important din industrie s-a decis să ne arate că există loc în piaţă şi pentru gadgeturi mai performante create de la zero pentru această activitate.

Pe un principiu similar au mers cei de la prin lansarea noi tablete Predator 8 ilustrată în imaginea de mai sus. Aceasta a fost lansată zilele trecute la Computer 2015. În loc de un Soc NVIDIA Tegra sau Qualcomm, pentru procesare foloseşte cel mai nou procesor Intel Atom x7 construit cu un proces de fabricaţie pe 14 nanometri.

Momentan, aceasta este singura tabletă din lume cu un CPU pe arhitectură Intel Cherry Trail. Pe lângă câteva elemente roşii de design, înclinaţia către gaming va fi ilustrată prin intermediul difuzoarelor stereo de pe partea cu ecranul şi printr-o textură cauciucată în anumite zone, menită să vă ajute să o ţineţi mai bine în mână.

Deşi nu am apucat să punem încă mâna pe ea, din clipurile de la faţa locului se pare că rulează chiar şi cele mai pretenţioase jocuri de pe Android în condiţii optime.

Nu avem încă un set complet de specificaţii şi o dată de lansare ipotetică pentru Acer Predator 8, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până veţi putea pune mâna pe ea.

Citește și: