Patul care te protejează de cutremure e înfricoșător

Fiind atât de fragili, oamenii nu sunt tocmai rezistenți la cutremure sau alte dezastre naturale. Din fericire, sunt destul de inteligenți, așa că au găsit metode alternative de protecție.

Pentru că mișcările plăcilor tectonice creează deseori dezastre, nevoia de a îmbunătăți mecanismele de protecție e din ce în ce mai mare. Asta ar fi singura explicație pentru faptul că un inventator chinez a creat ceva ce seamănă cu un cosciug de fier. În realitate, e doar un pat care promite să te salveze de cutremure. Într-un mod cel puțin înfricoșător.

Potrivit Daily Mail, Wang Wenxi a primit un patent pentru prototipul său în 2010, dar sunt cunoscute puține lucruri despre specificațiile tehnice ale designului sau modul de producție. Oricum, ideea e simplă, după cum o arată și video-ul de mai sus. În funcție de cum își dorește individul să fie salvat, există două opțiuni. Poate cea mai demnă de filmele de groază e cea în care cazi în centrul patului, înainte ca trapa de metal să se închidă violent. Odată ajuns în această ipostază, beneficiezi de toate proviziile stocate acolo cu precauție.

[readmore]

Pe lângă faptul că nu avem informații despre cum poți scăpa din capcana propriului pat, mecanismul vine cu mai multe semne de întrebare în ceea ce privește siguranța. Poți să îți rupi sau să îți fracturezi membre, ceea ce e puțin ironic, într-un sens macabru. Așadar, sunt șanse slabe să ajungă în producție și pe piață, dar nu putem contesta că ideea e interesantă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: