Yo, poate cea mai stupidă aplicaţie de mesagerie, ajunge pe Windows Phone

Yo, poate cea mai stupidă aplicaţie de mesagerie, ajunge pe Windows Phone

Yo, una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie instant lansate în ultima perioadă pe iOS şi Android, e disponibilă acum pe Windows Phone.

yo-app windows phone mesagerie

Deşi piaţa de aplicaţii pentru comunicare pare a fi împărţită în utilizatori de , Viber şi Skype, noi aplicaţii de mesagerie instant apar precum ciupercile după ploaie. Cea mai recentă tentativă de a vă ocupa timpul, poartă numele de Yo şi a reuşit să fie subiectul multor ştiri în ultima lună.

După ce a fost lansată pe Google Play şi Apple App Store în urmă cu ceva timp, aplicaţia a fost victima atacului unor hackeri. Pentru că respectivele vulnerabilităţi au fost deja rezolvate, echipa de dezvoltatori din spate s-a preocupat cu lansarea unei versiuni a aplicaţiei pentru dispozitivele cu .

Dacă sunteţi curioşi de ce această aplicaţie incredibil de simplă a beneficiat deja de finanţare în valoare de un milion de dolari, puteţi accesa link-ul de Windows Phone Store.

Aplicaţia Yo, deşi a fost considerată stupidă de foarte mulţi internauţi, câştigă câteva sute de mii de utilizatori noi în fiecare zi. Robert Scobel, cunoscut blogger pe tech, a testat-o înainte de lansare și el a caracterizat-o drept cea mai stupidă aplicație, dar și una care dă dependență, conform „Adevărul“.

La capitolul funcţionalitate, nu vă permite să trimiteţi prietenilor imagini, clipuri sau link-uri către un conţinut interesant pe care l-aţi descoperit online. Singurul lucru pe care vă permite să-l faceţi constă în trimiterea unui mesaj cu textul Yo către contactele care folosesc această aplicaţie. Creatorul său afirmă că este ideală pentru a spune persoanei iubite că te gândeşti la ea, pentru a chema un angajat într-o şedinţă sau un copil la masă.

Citește și: