Yo, poate cea mai stupidă aplicaţie de mesagerie, ajunge pe Windows Phone

Yo, poate cea mai stupidă aplicaţie de mesagerie, ajunge pe Windows Phone
09:08 02.07.2014

Yo, una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie instant lansate în ultima perioadă pe iOS şi Android, e disponibilă acum pe Windows Phone.

yo-app windows phone mesagerie

Deşi piaţa de aplicaţii pentru comunicare pare a fi împărţită în utilizatori de , Viber şi Skype, noi aplicaţii de mesagerie instant apar precum ciupercile după ploaie. Cea mai recentă tentativă de a vă ocupa timpul, poartă numele de Yo şi a reuşit să fie subiectul multor ştiri în ultima lună.

După ce a fost lansată pe Google Play şi Apple App Store în urmă cu ceva timp, aplicaţia a fost victima atacului unor hackeri. Pentru că respectivele vulnerabilităţi au fost deja rezolvate, echipa de dezvoltatori din spate s-a preocupat cu lansarea unei versiuni a aplicaţiei pentru dispozitivele cu .

Dacă sunteţi curioşi de ce această aplicaţie incredibil de simplă a beneficiat deja de finanţare în valoare de un milion de dolari, puteţi accesa link-ul de Windows Phone Store.

Aplicaţia Yo, deşi a fost considerată stupidă de foarte mulţi internauţi, câştigă câteva sute de mii de utilizatori noi în fiecare zi. Robert Scobel, cunoscut blogger pe tech, a testat-o înainte de lansare și el a caracterizat-o drept cea mai stupidă aplicație, dar și una care dă dependență, conform „Adevărul“.

La capitolul funcţionalitate, nu vă permite să trimiteţi prietenilor imagini, clipuri sau link-uri către un conţinut interesant pe care l-aţi descoperit online. Singurul lucru pe care vă permite să-l faceţi constă în trimiterea unui mesaj cu textul Yo către contactele care folosesc această aplicaţie. Creatorul său afirmă că este ideală pentru a spune persoanei iubite că te gândeşti la ea, pentru a chema un angajat într-o şedinţă sau un copil la masă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI