X-Wing și TIE Fighter vor fi re-lansate în curând

X-Wing și TIE Fighter vor fi re-lansate în curând

X-Wing și TIE Fighter sunt două dintre jocurile care au făcut istorie pe vechile sisteme dotate cu procesoare intel 386 și 486 și acum vor fi disponibile și pentru PC-urile de generație nouă.

X-Wing-TIE-Fighter

Este bine de știut că aproape orice joc ce rula acum 10-15 ani pe un PC cu o configurație ce include un procesor 386 sau 486 sunt aproape imposibil de jucat pe configurațiile actuale, de multe ori din cauza sistemului de operare cu care sunt incompatibile. Este nevoie de o reprogramare a jocului pentru ca acesta să ruleze pe noile sisteme de operare și X-Wing și TIE Fighter sunt două dintre aceste jocuri ce vor beneficia de acest tratament.

Îmi aduc aminte și acum cum era necesar să recalibrez joystick-ul la fiecare pornire a jocului sau să scot bila de la mouse de nenumărate ori pentru a curăța senzorii de praf. Sunt sigur că mulți dintre cei mai tineri nici nu au cea mai vagă idee despre ce vorbesc acum. Este o surpriză plăcută să aud că aceste două jocuri din seria Star Wars vor fi re-lansate. Prețul acestora va fi cel mai probabil de 10 dolari fiecare și vor putea fi găsite pe Good Old Games. Jocurile vor beneficia de o rezoluție îmbunătățită însă nu vă așteptați la FullHD.

Pachetul Special Edition va include Star Wars: TIE Fighter și Star Wars: TIE Fighter – Defender of the Empire, jocuri lansate inițial în 1994 și 1998, alături de Star Wars: X-Wing Collector și ambele pachete de expansiune Imperial Pursuit și B-Wing.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: