Unreal Engine 4 vine cu noi demo-uri gata pentru download

Unreal Engine 4 vine cu noi demo-uri gata pentru download

Vă mai amintiți de Unreal Engine 4, un motor grafic pentru jocuri lansat anul trecut? Probabil că nu, însă acum avem acces și la o serie de demo-uri bazat pe acesta.

Unreal Engine 4

Demo-urile tehnologice ale lui Unreal Engine 4 sunt absolut impresionante, și oferă gamerilor o idee despre cum acesta poate îmbunătăți elementele grafice din jocurile ce urmează a fi lansate și sunt construite cu ajutorul acestuia. Demo-ul Elemental nu este chiar la fel cum l-am văzut în trailere, pare că a fost creat puțin în grabă de către o mână de dezvoltatori, însă oferă o imagine destul de bună asupra tehnologiei.

Nu există un installer, însă puteți downloada fișierele și modifica setările de pornire, explicații ce sunt ușor de înțeles dacă citiți fișierul cu extensia .ini din pachetul respectiv. Nu uitați să instalați VC++ 2013, care este și el inclus în pachetul de download. Din acel moment, trebuie doar să rulați fișierul necesar pornirii demo-ului.

Unreal Engine 4 scalează destul de bine, așadar ar trebui să ruleze și pe un hardware ceva mai vechi, însă veți putea observa beneficiile acestuia pe plăcile din seria GTX 6xx / AMD 7xxx. Există mici probleme cu texturile, există ceva artfacte, însă trebuie să ținem minte că nu vorbim de un produs finit, și este oferit doar pentru ca noi să putem înțelege cum funcționează și care vor fi avantajele pe care le va aduce pe viitor în jocuri.

Download pentru Elemental Tech Demo

Download pentru încă 5 Tech Demos