Un jucător de Call of Duty a apelat la SWAT pentru a se răzbuna

Un jucător de Call of Duty a apelat la SWAT pentru a se răzbuna

Un jucător mult prea ”pasionat” de Call of Duty, a apelat la SWAT pentru a se răzbuna pe câștigătorul unui meci.

Call of Duty SWAT

Nu este prima dată când auzim că gamerii înrăiți au apelat la diverse metode de a se răzbuna pe cei care le-au făcut viața mai grea, în jocul respectiv desigur. Call of Duty este desigur unul dintre jocurile care are destul de mulți fanatici. Așadar, imaginați-vă următorul scenariu: după câteva ore bune de gameplay, ajungi să ai cea mai slabă performanță în jocul respectiv încât pierzi meciul. Probabil colegii de echipă o să îți spună câteva vorbe de duh, tu o să țipi probabil la monitor și o să dai vina pe mouse-ul neperformant, și viața merge înainte.

Rafael Castillo din Long Beach nu a făcut nici una din cele menționate de mai sus. Ba chiar a fost câștigătorul meciului, în cazul de față și victima. Oponentul său însă nu s-a mulțumit cu manifestările interne și l-a amenințat că va chema SWAT-ul la el. Fratele lui Rafael Castillo, Jose, a fost martor la această conversație, iar la puțin timp după aceasta, casa lor era înconjurată de mai multe echipe SWAT și de poliție. Oponentul furios, al cărui nume nu a fost dezvăluit, la momentul la care au fost scrise aceste informații probabil că nici nu era recunoscut de autorități, a sunat la echipele de urgență dându-le adresa lui Rafael, și le-a spus că și-a omorât mama și probabil urmează și alte victime.

Desigur, ocupanții casei au fost scoși rapid de către echipele SWAT, nedumeriți de cele întâmplate, și răspunzând la întrebările rapide ale ofițerilor. Morala acestei povești? Rafael nu mai are voie să se joace Call Of Duty. Grijă mare cu Mario Kart, poate sunt și acolo destui jucători care nu știu să piardă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: