TV-ul Samsung curbat vine și în variantă aurită

TV-ul Samsung curbat vine și în variantă aurită

Samsung este unul din pionierii în materie de display-uri iar al său model curbat a atras atenția încă de la începutul anului atunci când a fost anunțat.

Samsung-UHD-Gold

Desigur, fiind vorba de un produs destinat celor pentru care 10-15 mii de euro reprezintă bani de buzunar și doresc doar să își facă un moft achiziționând un TV Samsung de 78 de inci, acest produs este folosit în promovarea brand-ului. Există totuși un model care este destinat să atragă atenția și mai mult, un model anunțat împreună cu casa de licitații Christie’s pentru ca aceștia din urmă să îl poată scoată la licitație ulterior. Televizorul este o operă de artă, la propriu, spatele acestuia fiind vopsit cu aur.

Televizorul va fi expus la una din licitațiile de toamnă din Hong Kong pe data de 20 noiembrie și venitul obținut de pe urma acestei licitații va fi donat către Orbis, o organizație non guvernamentală care dorește să ofere accesul către tehnologie și facilități de vindecare celor cu probleme de vedere grave.

Televizorul a fost vopsit de către artistul Sun Yong Hong din Coreea de Sud și arată aș putea spune… interesant. Cine sunt eu însă să critic arta? Sunt sigur că prețul acestuia va fi unul fabulos însă nimeni nu și-a dat cu părerea până acum legat de suma la care ar putea fi vândut. Ceva idei?

Citește și:
Etichete: