Trailerul pentru Project CARS a fost dezvăluit [VIDEO]

Am văzut până acum atât de multe screenshot-uri de la Project CARS, creat de Slightly Mad Studios, încât nici nu le mai pot număra.

Project CARS

Project Cars este un concept al companiei Slightly Mad Studios, în lucru de foarte multă vreme.

Ce m-a impresionat este faptul că, de fiecare dată când văd niște imagini, realizez că grafica acestui joc este mai bună decât orice am văzut până acum. Clipul de mai jos confirmă în totalitate cele spuse mai devreme. Studioul și natura jocului care a obținut până acum o mare sumă necesară dezvoltării acestuia, din proiecte de crowd-funding, acordă o atenție deosebită la detalii, atât la cele grafice ale mașinii, cât și ale mediului înconjurător.

Cel mai interesant lucru despre Project CARS este faptul că PC-ul este platforma principală de dezvoltare și este dispozitivul pentru care va apărea prima dată, nu pentru console, așa cum se întâmplă mai nou cu aproape orice titlu important. Jocul se pare că va suporta aproape orice sistem de control mai deosebit, incluzând și Oculus Rift sau display-uri 4K. Jocul este programat pentru lansare pentru luna noiembrie și va fi disponibil aproape simultan pentru PC, și apoi pentru platformele binecunoscute de gaming, PlayStation 4, Xbox One, și nu în ultimul rând, Wii U.

Radu Neagu
16:53 25.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video