12 dec. 2014 | 15:48

Telekom SPEEDSURFER – un smartphone ieftin cu 4G [VIDEO REVIEW]

VIDEO
Telekom SPEEDSURFER - un smartphone ieftin cu 4G [VIDEO REVIEW]

SPEEDSURFER de la Telekom Romania este un telefon oferit la preț mic și autonomie mare. Acestea sunt primele lucruri pe care le observi când iei contact cu acest smartphone.

Telefon Telekom-desc

 

Are un ecran de 4,5 inci la rezoluție qHD, 1GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 8GB. Acesta poate fi extins cu un card microSD. Rulează Android, dar este ascuns sub interfața proprie. Telefonul are suport pentru o cartelă SIM, format micro. Bateria de 2.000 mAh îi asigură o autonomie de peste o zi chiar și în conditii intense de utilizare. Ecranul de rezoluție și diagonală mici sunt un plus pentru autonomie.

Telefonul SPEEDSURFER are un design atractiv, costă aproape 800 de lei fără abonament și la banii aceștia mai oferă o cameră de 5 megapixeli care se descurcă satisfăcător, iar ziua nu vei avea probleme. Telefonul dispune și de o serie de aplicații menite să îmbunătățească viteza acestuia și are acces la magazinul Top Apps by Telekom. Principalul plus e raportul bun performanță – preț, iar unul dintre aspectele care are nevoie de îmbunătățireeste versiunea de Android: 4.3 Jelly Bean.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Telekom SPEEDSURFER/”/]

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele