Teclast P78HD, prima tabletă ieftină cu un display Full HD

Teclast P78HD, prima tabletă ieftină cu un display Full HD

La un preţ de doar 100 de dolari, tableta din imaginea de mai jos, cu numele de Teclast P78HD, este cea mai ieftină .

tableta ieftina p78hdteclast

În momentul în care începi să cochetezi cu , te pregăteşti sufleteşte pentru nişte compromisuri. Este adevărat că în jurul zonei de 700 – 800 de lei găseşti nişte creaţii destul de performante şi arătoase, dar la jumătate din această sumă, e greu să recomanzi ceva cu inima împăcată.

Trecând peste faptul că nimeni altcineva decât un producător chinez nu putea să iasă în faţă cu un astfel de produs, cei de la Teclast se pot mândri într-un mod autentic cu noua lor tabletă. Nu de alta, dar la 100 de dolari să cumperi o tabletă cu un panou Full HD este o realizare impresionantă.

Deşi preţul pentru această creaţie va varia online, de la un magazin digital la altul, Teclast P78HD poate fi achiziţionată la această oră cu preţuri ce încep de la 100 de dolari şi merge până la un maxim de 111 dolari. Dacă vreţi să o achiziţionaţi, puteţi face click pe oricare dintre cele două preţuri. Pentru că nu putem trece totuşi cu vederea restul configuraţiei hardware, aceeaşi tabletă are la interior un quad core Allwiner A31, un GPU PowerVR SGX 544 şi un 1GB de memorie RAM. Spaţiul de stocare este limitat la 8GB, camera principală este de 2 megapixeli şi cea frontală de 0,3 megapixeli. Nu lipsesc din ecuaţie un slot pentru carduri microSD, un port miniHDMI şi o ieşire de căşti. Un alt plus semnificativ este sistemul de operare.

Gadgetul de mai sus este preinstalat cu Android 4.4 KitKat, un motiv de bucurie pentru fanii ecosistemului Google.

Sunt curios dacă vom vedea în curând această tabletă sub diverse branduri autohtone.

Citește și: