09 oct. 2014 | 09:00

Şi Samsung Galaxy Note 4 se îndoaie… un pic [VIDEO]

ACTUALITATE
Şi Samsung Galaxy Note 4 se îndoaie... un pic [VIDEO]

Deoarece s-a creat un trend cu astfel de clipuri, era inevitabil să vedem un test de flexibilitate cu recent lansatul Samsung Galaxy Note 4.

bend samsung galaxy Note-4-drop-test

Scandalul nu se va încheia prea curând. Atât timp cât la fiecare două zile vom vedea clipuri precum cel de mai jos, este evident că flexibilitatea unui smartphone sau, mai degrabă, anduranţa sa la îndoire au devenit criterii de achiziţie pe care unii sunt de părere ce noile iPhone-uri le-au picat cu brio.

Trecând peste aceste detalii de context, pentru că noul Galaxy Note 4 a fost lansat în diverse colţuri ale mapamondului, nu a trecut mult timp până la testele de rezistenţă la îndoire. În spatele clipului se află Lewis Hilsenteger de la Unbox Therapy, acelaşi om care a iniţiat demonstraţiile video cu îndoirea  Plus.

După cum veţi vedea şi după vizionarea clipului, Galaxy Note 4, în parte din cauza cadrului metalic, se îndoaie. Este nevoie un volum destul de mare de forţă, dar concluzia este cât se poate de clară. Orice gadget se deformează dacă aplici asupra extremităţilor sale un volum de forţă suficient de mare. Dacă luăm ca şi reper „bătrânul“ Galaxy Note 3, realizat exclusiv din plastic, Note 4 nu este nici pe departe la fel de rezistent precum phablet-ul de acum un an, deşi este mai arătos.

Dacă ar fi să rămâneţi cu ceva dintr-un astfel de clip, concluzia este una singură. În cele mai multe scenarii, nici un telefon nu se îndoaie. În schimb, când vine vorba de poziţionat acelaşi gadget în buzunarul de la spate şi a vă aşeza pe el, situaţia se schimbă radical. Un ecran mare şi o grosime infimă se reflectă totuşi într-o sensibilitate sporită.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele