Serioux: Un nou brand românesc intră pe smartphone-uri

, 12 Feb, 20:07

Serioux își face intrarea pe segmentul de smartphone-uri cu două modele mari, în adevăratul sens al cuvântului. Whisper X2 și Simbiosis X4 este numele acestora.

 Serioux Simbiosis X4 4

Serioux este un brand românesc ce aparține de Network One Distribution, marcă sub care se comercializează o mulțime de accesorii de gaming, tablete, sisteme PC, pe piața din românia. Anul acesta, NOD a luat decizia de a intra pe piața de smartphone-uri cu două modele: Whisper X2, un phablet cu procesor dual-core după cum îi spune și numele, și un al doilea model, Simbiosis X4, cu diagonală de 6 inci și procesor quad-core.

Primul, Serioux Whisper X2, vine pe culoare neagră, are un ecran cu o rezoluție mică, 480×800 pixeli, un procesor dual-core la 1.2 GHz, vine cu Android 4.2 Jelly Bean, 512 MB memorie RAM, 4 GB memorie internă și o cameră de 5 megapixeli pe spate. Acumulatorul are o capacitate de 2500 mAh și promite o autonomie de minim o zi în utilizare moderată.

Prețul acestuia este unul moderat, de 699 lei.

Serioux_WhisperX2_front+back

Al doilea, Serioux Simbiosis X4 este ceva mai potent. Are o rezoluție a ecranului de 1280×720 pixeli, ecranul este de tip IPS și are culori mult mai bune, precum și luminozitate mai ridicată. Are un procesor cu 4 nuclee tactat tot la 1.2 GHz și vine cu 1 GB memorie DDR3. Sistemul de operare preinstalat este tot Android 4.2 iar memoria internă de 8 GB. Camera foto este și ea ceva mai bună, și numără 8 megapixeli. Acumulatorul este tot de 2500 mAh, și promite o autonomie similară cu frățiorul său mai mic.

Prețul este ceva mai măricel, de 999 lei, și va putea fi achiziționat de asemenea de la retailerii locali, magazinele mari de electronice, mai specific.

Mi-a plăcut una din funcțiile acestui nou smartphone Serioux în mod specific, și anumce cea prin care o serie de contacte sunt alocate fiecărui SIM. Da, vorbim de dual-SIM, iar utilizatorul nu mai trebuie să selecteze la apelare de pe care din cartele să sune. Așadar, numerele de Orange pot fi alocate cartelei respective. Phablet-ul este destul de greu, are aproape 200 grame, și se mișcă destul de bine. Vorbim desigur de un procesor MediaTek și nu de un Qualcomm, însă la prețul la care poate fi achiziționat mi-a lăsat o impresie plăcută.

Serioux Simbiosis X4

Serioux Simbiosis X4 2

Serioux Simbiosis X4 3

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail