Senzorul Sony Smart Tennis trece de la prototip la raft, in mai

Senzorul Sony Smart Tennis trece de la prototip la raft, in mai

Anul acesta, la CES, a fost anunțat senzorul Sony Smart Tennis, capabil de o analiză detaliată, pe loc, a loviturilor de tenis.

Sony Smart Tennis

Anunțat inițial în stadiu de prototip, noul senzor Sony Smart Tennis va ajunge pe rafturile magazinelor mai repede decât ne așteptam, prin luna mai a acestui an.

Sony Smart Tennis Sensor (SSE-TN1) cântărește 8 grame, se atașează la coada rachetei de tenis și se contectează la smartphone prin Bluetooth, transmițând date prețioase despre abilitatea voastră de a juca. Prin intermediul aplicației Smart Tennis Sensor, pentru iPhone sau Android, puteți afla cu ce viteză, din ce poziție ați lovit, rotația mingii, puteți vedea imaginea la impact și multe alte date care să vă ajute la îmbunătățirea loviturii de tenis. Momoria internă poate înregistra aproximativ 12.000 de lovituri analizabile.

Există un mod Live al aplicației, cu feedback imediat al loviturii, însă puteți inclusiv înregistra un video prin aplicație și sincroniza lovitura.

Sony Smart Tennis Sensor va ieși la vânzare în Japonia, prin luna mai, la prețul de 18.000 yeni, aproximativ 130 euro. Așteptăm vești și despre o lansare globală.

Citește și:
Etichete: