19 iun. 2014 | 15:37

Samsung Galaxy S3 primește update-ul pentru Android 4.4 KitKat, momentan pe At&T

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S3 primește update-ul pentru Android 4.4 KitKat, momentan pe At&T

În cursul lunii Aprilie, Galaxy S4 a primit update-ul la Android 4.4.2. Posesorii de Galaxy S3 au început de atunci să întrebe dacă și ei vor fi beneficiarii acestui sistem de operare.

Galaxy S3 KitKat

Răspunsul este da, se poate, însă momentan doar pentru cei din Statele Unite ce folosesc rețeaua AT&T, doar aceștia au început să primească update-ul de Android KitKat 4.4.2 pe dispozitivele lor Galaxy S3. Samsung spune că toate dispozitivele Galaxy S3 achiziționate din rețeaua AT&T vor primi update-ul pentru Android 4.4.2 KitKat în următoarele zile. Update-ul va oferi posibilitatea activării unor noi opțiuni precum un nou Lock Screen, controale multimedia noi cu imaginea albumului în full screen, abilitatea de a accesa aplicația de cameră direct de pe Lock Screen, SMS App Chooser, barele de Status și Navigation restilizate precum și un meniu Location unificat cu toate opțiunile la un loc. Se adaugă la acestea și suport pentru printarea wireless, îmbunătățiri pentru funcțiile de Copy și Paste, editarea e-mail-urilor și altele.

Momentan nu se știe nimic de dispozitivele Galaxy S3 vândute în alte piețe precum Europa sau Asia, însă, așa cum am văzut în trecut, un astfel de update ajunge global la toți utilizatorii, în decurs de câteva luni. Chiar Samsung a promis la începutul anului că va oferi posibilitatea de upgrade la Android 4.4.2 KitKat și pentru acest model, pentru toți utilizatorii lui.