iPhone e telefonul care îi pune „lesă“ utilizatorului, în ultima reclamă Samsung [VIDEO]

iPhone e telefonul care îi pune „lesă“ utilizatorului, în ultima reclamă Samsung [VIDEO]
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
14:15 06.07.2014

Samsung reia campania de marketing „The next big thing“ și principalul rival e tot Apple cu al său iPhone. De data aceasta, sud-coreenii au găsit călcâiul lui Ahile în autonomia telefonului concurent.

Samsung-Galaxy-S5-probleme-camera_thumb.jpg

În 2011, Samsung pornea campania „The next big thing is already here“. Cea mai interesantă parte a fost videoclipul în care fanii Apple, deja așezați la coadă pentru noul model, erau ironizați că așteaptă noutăți minore și pentru asta sunt dispuși să-și irosească timpul așteptând. La vremea aceea, Galaxy SII era cel mai bun telefon al sud-coreenilor.

Campania a revenit în 2012, când iPhone 5 era comparat cu Galaxy SIII, iar în ultimii doi ani s-a schimbat puțin abordarea. De data aceasta, Samsung se folosește de un minus al iPhone 5s sau de un plus al Galaxy S5. iPhone nu are o autonomie excepțională, dar Galaxy S5 are modul Ultra Power Saving, care din 10% baterie poate să îți aducă ore bune de autonomie.

În videoclipul de mai jos există „wall huggers“ și există utilizatori de Galaxy S5. Cei dintâi, se înțelege, sunt utilizatorii de iPhone care stau constant pe lângă o priză ca să-și încarce smartphone-ul. Spre finalul spotului aflăm marele avantaj al unui telefon Samsung, când o utilizatoare spune că ea n-are nevoie de reîncărcare, mai are o zi de autonomie.

Samsung Galaxy S5 + Gear 2 Neo – Un cuplu de senzație [REVIEW]

Samsung s-a lăudat că din 10% produce 24 de ore de autonomie, dar realitatea e că dacă vrei să scoți atât, trebuie să reduci luminozitate la minimum și să nu folosești telefonul decât pentru apeluri și SMS-uri și nici acestea în exces. În rest, obții între două și șase ore de autonomie suplimentară, chiar folosind alte aplicații.

Videoclipul în care autonomia redusă a unui iPhone „condamnă“ utilizatorii la așteptat lângă priză


Videoclipul inițial, între noul iPhone și Galaxy SII


Spotul în care unii oameni așteaptă noul iPhone, dar alții au trecut deja la Samsung


Ai un Galaxy S4, poți să faci atâtea cu el. Cel puțin în spotul de mai jos poți, realitatea mai diferă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI