Ricoh Theta m15, o nouă versiune a camerei ce filmează la 360 de grade

, 30 Oct, 19:39

Anul trecut am văzut în cadrul unui târg de tehnologie un produs destul de interesant și anume o cameră care fotografiază la 360 de grade, Ricoh Theta.

Ricoh-Theta-m15

Ricoh Theta m15 este a doua versiune a acestei camere și se pare că producătorul a reușit să aducă o serie de îmbunătățiri notabile acestui produs. Chiar dacă este destinat unui segment de nișă este un produs cu adevărat interesant ce pare să atragă totuși atenția. Camera va avea și o lentilă sferică ce va permite filmarea de clipuri omnidirecționale cu o lungime de până la 3 minute. Compania a dublat de asemenea și transferul WiFi al acestei camere iar utilizatorul trebuie doar să conecteze smartphone-ul la aceasta pentru a transfera imaginile și clipurile capturate cu această cameră.

Atunci când am văzut-o la standul Ricoh camera putea lucra doar cu un PC și era nevoie de o conexiune prin USB pentru a transfera fotografiile în programul dedicat. Camera deține o memorie de 4 GB, ISO de la 100 la 1600 pentru imagini și de la 100 la 400 pentru clipuri video precum și o viteză a shutter-ului de 1/8000. Prețul este măricel, în jur de 400 de Euro, însă apreciem faptul că este singura cameră ce poate fotografia și filma la 360 de grade. După cum am spus, se adresează unui segment de nișă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail