Preview LG G2 Mini – MWC 2014

, 23 Feb, 17:08

LG G2 Mini este frățiorul mai mic al lui LG G2, lansat astăzi în cadrul unui eveniment privat la Barcelona. Am realizat un scurt preview LG G2 Mini.

LG G2 Mini

Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini )

Spre deosebire de LG G2, mini-ul are cu un ecran mai mic, de 4,7 inci, ce încorporează o rezoluție de 540×960 pixeli și vine cu o configurație mai puțin performantă, însă special adaptată pentru segmentul său de piață. LG G2 Mini se adresează celor care nu doresc un smartphone cu dimensiuni mari și preferă ecranele mai mici. La fel ca pentru predecesorul său, producătorul optează pentru o diagonală puțin atipică, 4,7 inci față de standardul de 4,5 inci.

Dispozitivul vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu 4 nuclee și o frecvență de 1.2 GHz per nucleu. De asemenea, cantitatea de memorie RAM este ceva mai redusă, 1 GB față de 2 GB de pe LG G2. Avem parte de o baterie de 2440 mAh care este detașabilă, un alt lucru diferit față de G2, și un slot microSD pentru expandarea memoriei de stocare, pe lângă cei 8 GB cu care vine integrat.

Camera este de 8 megapixeli, varianta pentru America Latină având o configurație diferită, bazată pe Nvidia Tegra 4i, și o cameră de 13 Megapixeli. Camera frontală are 1,3 megapixeli pentru ambele versiuni. LG G2 Mini vine desigur cu conectivitate LTE și 3G, în funcție de piețele pe care va fi lansat, și rulează cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 4.4 KitKat.

preview LG G2 Mini

Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini )

LG G2 Mini Design

Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini)

LG G2 Mini Design Carcasa spate

Foto: Playetch.ro (LG G2 Mini)

LG G2 Mini Carcasa spate

Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini)

LG G2 Mini Baterie

Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini)

Review LG G2 Mini

Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini )

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail