Playtech.ro continuă parteneriatul cu tehnologia mobilă – Mobile World Congress 2014

Playtech.ro continuă parteneriatul cu tehnologia mobilă - Mobile World Congress 2014

Playtech.ro este partener media al târgului internațional de tehnologie Mobile World Congress pentru al doilea an consecutiv.

Mobile World Congress 2014

Vă anunțăm cu mândrie că Playtech.ro este singura publicație din România care participă în calitate de partener al Mobile World Congress 2014. Playtech.ro merge astfel și în acest an alături de publicații IT internaționale, precum Stuff, Techradar.com, Ubergizmo.com și altele.

Rubrica specială MWC 2014 va include cele mai importante noutăți dezvăluite de marii producatori de dispozitive mobile prezenți la evenimentul de la Barcelona, în perioada 24 – 28 februarie.

Mobile World Congress este cel mai mare eveniment al industriei de mobile, organizat anual de Asociatia GSM. Cele mai mari companii de tehnologie mobilă din lume lansează în fiecare an produse spectaculoase, care definesc piața dispozitivelor mobile timp de cel puțin jumătate de an. Evenimentul include cea mai importantă expoziție a industriei de profil, dar și conferințe susținute de operatori de telefonie mobilă, producători, furnizori de tehnologie, magazine și dezvoltatori de conținut din lumea intreagă. Mobile World Congress 2014 reprezintă a șasea ediție a evenimentului și sunt așteptați peste 72.000 de participanți.

Citește și: