05 sept. 2014 | 09:00

Philips Fidelio B5 este un soundbar care livrează sunetul pe bucăți

ACTUALITATE
Philips Fidelio B5 este un soundbar care livrează sunetul pe bucăți

În speranţa de a genera o experienţă audio mai imersivă, cei de la Philips au anunţat soundbar-ul B5 care se poate desface în bucăţi.

philips-fidelio b5 soundbar

La această oră, foarte mulţi dintre noi preferă confortul unui soundbar amplasat cu precizie sub televizorul din sufragerie. Când vine vorba însă de posibilitatea reproducerii unui sunet care să te învăluie, respectivul sistem audio are limitările sale. Niciodată nu se va putea compara acela cu un sistem clasic de tip 5.1 pe care l-aţi instalat cu răbdare în fiecare colţ al camerei.

Pentru a compensa o parte semnificativă din handicapul descris mai sus, cei de la au anunţat Fidelio B5. Acesta, deşi la prima vedere pare un soundbar obişnuit, în realitate încorporează două boxe detaşabile. Deoarece acestea din urmă folosesc Bluetooth pentru a interacţiona cu consola centrală, pe cât de uşor puteţi separa una din boxe, la fel de uşor o puteţi ataşa înapoi fără nici o configurare suplimentară. Cu alte cuvinte, în funcţie de context, vă puteţi transforma soundbar-ul de mai sus într-un sistem audio surround destul aspectuos şi puternic.

Mai mult, cele două componente din stânga şi dreapta consolei centrale pot rezista cinci ore fără nici un fir sau fel de sursă de energie. Ca urmare, pe acest principiu, atunci când vă uitaţi la un film le puteţi separa pentru o experienţă mai impresionantă. Când ascultaţi muzică, toate componentele pot sta într-un singur loc. La baza puterii sale audio se află o colecţie de difuzoare de 3 inci şi câteva tweetere.

Fidelio B5 vine cu NFC pentru împerechere rapidă şi Bluetooth cu suport pentru aptX şi AAC. Este certificat Dolby Digital şi Dolby Pro Logic II şi va putea fi cumpărat de luna viitoare. Preţul de start pentru acest soundbar cu personalitate va fi de 800 de euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele