O veste bună pentru posesorii de Smart TV Samsung

, 23 Apr, 14:57

Într-o mişcare neaşteptată, cei de la au renunţat să mai vândă aplicaţii prin intermediul platformei lor pentru Smart TV-uri.

samsung-smart-tv-2014 aplicatii

Compania sud-coreeană a anunţat zilele trecute că va renunţa să mai distribuie aplicaţii contra cost prin -uri şi player-ele sale Blu-ray inteligente. Comunicatul a fost transmis printr-un email tuturor utilizatorilor platformei. Mai mult decât atât, în anumite condiţii, li se vor returna banii celor care au cumpărat deja aplicaţii.

Deşi există cu siguranţă un motiv în spatele acestei schimbări de traiectorie pe care a luat-o gigantul, acesta nu a fost deocamdată comunicat oficial. Dacă ar fi să ne aruncăm la bănuieli, cel mai probabil, respectivul model de business nu a fost suficient de profitabil încât să merite susţinut în continuare.

Merită reţinut că, în cazul în care aţi descărcat deja o aplicaţie contra cost, aceea va continua să funcţioneze. Partea de returnare a fondurilor cheltuite va fi dedicată celor care au cumpărat o aplicaţie ce nu va mai fi disponibilă pentru descărcare.

Tot cu această ocazie, Samsung a ţinut să menţioneze că schimbarea de politică nu afectează în nici un fel disponibilitatea serviciilor pe bază de abonament, precum HBO Go, Voyo, SeeNow, Netflix şi altele.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail