NVIDIA vine la MWC 2014 cu dispozitivele Tegra 4i și K1

, 26 Feb, 08:00

NVIDIA a venit cu o serie de dispozitive interesante la Mobile World Congress 2014, multe dintre ele fiind desigur doar produse demo.

nVidia MWC 2014

nVidia MWC 2014

Am văzut o serie de dispozitive bazate pe cele mai noi soluții de procesare vizuală, Tegra 4i și Tegra K1.

Un produs interesant este Tegra Note, care vine cu un stylis extrem de sensibil și are compatibilitate cu rețeaua LTE. Find doar un produs demo, pot să spun că sugestia de carcasă și design este destul de bună, seamănă cu Nexus 7 la partea din spate și este foarte bine construită. Display-ul este de o calitate superioară, iar funcționarea ei este impecabilă.

nVidia Tegra Note

nVidia Tegra Note

nVidia Tegra Note

nVidia Tegra Note

Tegra Note

nVidia Tegra Note

Stylis nVidia Tegra Note

nVidia Tegra Note

Un alt produs interesant este Wiko Wax, un smartphone bazat tot pe Tegra 4i, cu o carcasă ce seamănă foarte mult cu cea a tabletei. Este destul de ușor și foarte rapid, însă de asemenea nu știm când va fi implementată și pe ce dispozitive va fi integrată platforma lor.

Wiko Wax

Wiko Wax

Wiko Wax

Wiko Wax

DSCF6620

Nvidia mai demonstrează sistemul de asistență pentru automobile, bazat pe Nvidia Tegra K1. Acesta poate controla informațiile din mediul incojurător și dispune de o putere suficientă de procesare pentru a ajuta mașina să ruleze singură pe stradă. Sistemul este la început, însă este destinat producătorilor de automobile.

nVidia sistemul de asistență pentru automobile

nVidia MWC 2014

nVidia MWC 2014

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail