Noi rapoarte despre iWatch-ul Apple

Noi rapoarte despre iWatch-ul Apple

Au apărut noi informații despre iWatch-ul celor de la Apple, cu mențiunea că acest dispozitiv ar putea fi lansat în ultimul trimestru al anului.

iwatch-concept-nike

Informațiile vin din Asia, de pe site-ul Economic Daily News, și specifică faptul că iWatch-ul Apple ar fi construit de Quanta Computer cu implicarea lui Richtek Technology și a lui TPK, alte companii mari din industrie care vor produce cipurile și ecranul din safir al acestui dispozitiv.

Se pare că Apple are ca scop producția a nu mai puțin de 65 de milioane de unități până la finalul acestui an. Doi dintre producătorii menționați în acest raport sunt legați de zvonuri anterioare legate de producția dispozitivului. Quanta Computer se va ocupa de producția produsului finit, iar TPK este producătorul care va realiza display-ul flexibil AMOLED.

Momentan, funcțiile ceasului inteligent Apple sunt necunoscute, însă, dacă este să dăm crezare zvonurilor, acesta va deține o serie de senzori biometrici pentru activități sportive sau de monitorizare a sănătății. De asemenea, va exista o aplicație numită simbolic Healthbook, pentru iOS8, care va centraliza informațiile oferite de senzorii ceasului.

Zvonuri mai sunt o mulțime, iar timp mai este destul pentru ca planurile lui Apple să se schimbe, vom afla așadar mai multe detalii despre iWatch în lunile ce urmează.

Citește și: