Mozilla lansează Firefox For Windows 8 Touch, în versiune beta

Mozilla lansează Firefox For Windows 8 Touch, în versiune beta

Un motiv pentru care adopția lui Windows 8 a fost destul de lentă este probabil și compatibilitatea redusă cu software-ul existent pentru platforma desktop a sistemului de operare.

Firefox-for-Windows-8

Mozilla este un alt dezvoltator mare de software, care abia recent a lansat o versiune Touch a browser-ului Firefox, versiune creată special pentru Windows 8. Mozilla a făcut anunțul despre Firefox For Windows 8 Touch acum două zile, noul browser fiind optimizat pentru dispozitivele cu touchscreen ce rulează Windows 8. Acesta deține și un ecran de start cu mai multe opțiuni, suportă pinch-to-zoom, one-touch swipe și one-touch acces pentru bookmarks și history.

Mozilla Firefox For Windows 8 Touch deține următoarele caracteristici:

Vizualizare completă, Snapped, și de tip Fill, opțiuni ce permit afișare ade tip Full-Scren, atașată la o latură a ecranului (snapped) ca bară laterală de exemplu, sau Fill, pentru a umple zona de ecran liberă.

Navigare vizuală. Icoanele și elementele mari de pe ecranul de pornire al browser-ului oferă o experiență vizuală mai bogată, și fac aplicațiile mai ușor de recunoscut. Interfața bazată pe Tiles, simplifică procesul de căutare.

Integrarea cu Windows Share. Există posiblitatea de a trimite o pagină web sau elemente de conținut de pe un website, pe orice rețea socială conectată pe acel dispozitiv.

Citește și: