Modern Combat 5, lansat oficial pe Android și iOS

Modern Combat 5, lansat oficial pe Android și iOS
10:00 24.07.2014

Unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru platformele mobile de anul acesta, Modern Combat 5 a fost lansat atât pe Google Play, cât și pe App Store. Prețul poate fi prohibitiv, dar jocul nu are cumpărături suplimentare.

Screen Shot 2014-07-24 at 09.02.29

Titlul de la Gameloft a fost piratat chiar înainte de lansarea oficială. Modern Combat 5: Blackout a fost oferit câtorva jucători, prin coduri promoționale de download. Nu mică le-a fost mirarea celor de la Gameloft când jocul a și apărut pe site-urile pirat, în formatul .apk.

Modern Combat 5: Blackout costă 23,06 lei în Play Store, iar în App Store puteți să-l cumpărați pentru 6 euro începând de acum. Varianta pentru dispozitivele Apple are 708 MB, iar cea pentru Android va ocupa 932 de MB pe telefonul vostru. Va fi lansată în viitor și o versiune pentru Windows Phone. Jocul nu are o modalitate prin care putem plăti pentru progres, ci totul se va face prin Skill Points, în funcție de misiunile noastre.

Deși nu a fost anunțat oficial, jocul va funcționa cum trebuie pe telefoanele și tabletele cu cel puțin 512 MB (nu va fi ideal, aveți nevoie de 1 GB), pe procesoare de tipul Tegra 3 și mai noi, Snapdragon S4 și mai noi sau Exynos 4 dual și mai noi.

Modern Combat 5 pentru Android. 
Modern Combat 5 pentru iOS. 

Modern Combat 5 e un first person shooter clasic, care necesită conexiune la internet. Jocul este împărțit în patru clase de jucători, care pot fi modificabile de-a lungul jocului. De asemenea, putem selecta între stilul de combatant pe care îl preferăm – Assault, Heavy, Recon sau Sniper. Jocul are și un multiplayer dezvoltat. Putem să facem echipe cu prietenii noștri și să plecăm la luptă.

Misiunile standard vor dura între 5-10 minute, în timp ce la generația anterioară, Zero Hour, acestea ajungeau și la 20 de minute. Protagonistul jocului este Caydan Phoenix, iar premiza jocului pornește de la ideea că Armata de Liberare a Lumii a atacat Veneția și apoi a mai fost un atac asupra rețelelor asiatice. Phoenix încearcă să-i convingă pe ceilalți că lucrurile nu stau chiar atât de simplu, iar atacul este de fapt o perdea de fum pentru ceva ami mare.

Etichete: