Mobile Awards 2014 – Start înscrieri!

Mobile Awards 2014 - Start înscrieri!

În condițiile unei piețe tot mai aglomerate în aplicații creative și inovatoare un eveniment de promovare și premiere a celor mai bune campanii mobile realizate în România este mai mult decât binevenit. Mobile Awards 2014 tocmai a fost deschis pentru înscrieri.

Mobile Awards 2014

A doua ediție Mobile Awards România va premia și anul acesta cele mai inedite aplicații și campanii de mobile realizate în România, în 2013. Gala de premiere va avea loc pe 10 aprilie 2014, la Hotel Howard Johnson, în cadrul Mobile Marketing Forum. 

„Prima ediție ne-a arătat că pe plan local au fost realizate numeroase aplicații utile, dar și campanii interesante. Am văzut un interes foarte mare din partea participanților, așteptăm că și în acest an să fim surprinși de cele mai bune proiecte!” – declară Cristian Manafu, Managing Partner Evensys, compania organizatoare.

Înscrierile la Mobile Awards 2014 se desfășoară în perioada 20 februarie -21 martie, înregistrarea este gratuită. 

În cadrul Mobile Awards 2014, sunt acceptate proiecte care nu au participat la ediția anterioară. Totuși, aplicațiile care au avut update-uri majore și au implementat noi instrumente devin eligibile și pentru această a doua ediție.

Există 10 categorii la care pot fi înscrise aplicațiile și campaniile: Marketing (Cea mai bună campanie prin SMS; Cea mai bună campanie de marketing mobil; Cel mai bun mobi site de companie / brand; Cea mai bună aplicație mobilă de brand / produs; Cea mai bună campanie care a folosit tehnologii noi ), Aplicații (Utilities; Payment; Entertainment; Special Projects), Premiu special (Aplicații Banking). Un proiect poate fi înscris doar într-o singură categorie.

Jurizarea va fi asigurată de un grup de practicieni în marketing, comunicare și mobile și se va desfășura în perioada  21 martie-3 aprilie. Premiul special va fi acordat celor mai bune aplicații de banking de pe piața locală, urmând ca această categorie să fie jurizata separat, de către un grup de specialiști din mobile.

Mai multe detalii despre înscrierea proiectelor la Mobile Awards 2014 sunt disponibile la adresa www.2014.mobilemarketingforum.ro/awards.

Despre Evensys

Cu 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă cinci arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Citește și:
Etichete: