12 ian. 2014 | 16:10

Microsoft Mahjong e un exerciţiu bun de memorie pe WP8

ACTUALITATE
Microsoft Mahjong e un exerciţiu bun de memorie pe WP8

Deşi au existat şi există în continuare foarte mute versiuni digitale ale popularului joc chinezesc, Microsoft e una dintre cele mai reuşite.

Microsoft Mahjong Collection Windows Phone WP8

Un alt joc lansat de cei de la în ultima perioadă este Microsoft Mahjong. Alături de Solitaire Collection şi Minesweeper reprezintă colecţia ideală anti-plictiseală pentru posesorii de Windows Phone.

Mahjong este foarte colorat în momentul în care începi un joc, probabil pentru a te distrage şi a-ţi face misiunea mai complicată. Meniul este însă foarte simplu şi intuitiv, cu butoane mari realizate în concordanţă cu limbajul Modern de design adoptat de Microsoft în ultimii ani. După ce aţi ales un grad de dificultate, uşor, mediu, greu şi expert, dacă vreţi în continuare să vă personalizaţi experienţa de gaming, o puteţi face alegând una dintre temele: Tranquility, Cosmos, Autumn Glade şi Underwater.

Integrarea cu Xbox Live în acest caz se manifestă prin diverse provocări (achievements) şi medalii, pe care, dacă le obţineţi vor rămâne în permanenţă asociate ID-ului vostru. Nu lipseşte, desigur, nici un clasament prin intermediul căruia să asociaţi o poziţie într-un top performanţei obţinute de voi într-un joc. Tot respectivul top vă ajută să aflaţi cu uşurinţă dacă jucaţi mai bine ca ieri sau decât în urmă cu o săptămână.

Microsoft Mahjong constă într-un dowload gratuit de 33 MB de pe Windows Phone Store pe care îl puteţi experimenta oricând.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele