Microsoft îi avertizează pe ultimii utilizatori Windows XP

Microsoft îi avertizează pe ultimii utilizatori Windows XP

Deşi mai are mult de lucru până va aduce , momentan Microsoft face eforturi semnificative de a vă forţa să nu mai aveţi Windows XP.

windows xp dead

Vă mai aduceţi aminte data la care oficialii Microsoft ne-au spus foarte clar că suportul pentru se va încheia? Este aproape imposibil să nu cunoaşteţi pe cineva care foloseşte în continuare sistemul de operare de acum câţiva ani. Ei bine, în curând, gigantul din Redmond va rupe orice legătură cu acea platformă.

Data de care trebuie să vă feriţi ca utilizatori Windows XP este 8 aprilie 2014, acela este momentul din care nu va mai exista nici un fel de suport pentru PC-urile cu XP. Mai mult decât atât, de la aceeaşi dată, complet arbitrar, compania condusă de Steve Ballmer a adoptat o atitudine foarte agresivă în ceea ce priveşte securitatea tuturor computerelor vizate de această ruptură. Va înceta să mai ofere pentru descărcare soluţia gratuită de securitate – Microsoft Security Essentials.

Folosind un limbaj cât se poate de limpede, pe pagina dedicată sfârşitului vieţii pentru Windows XP este postat următorul mesaj pentru utilizatori Windows XP. ,,Microsoft va înceta de asemenea să ofere pentru descărcare Microsoft Security Essentials pentru Windows XP din acea dată.” Din acel moment, dacă vă îndârjiţi să rulaţi un sistem de operare atât de vechi, soluţia este să fiţi foarte precauţi cu aplicaţiile pe care urmează să le instalaţi şi să faceţi tot posibilul de a evita colţurile păcatoase ale internetului. În teorie, un antivirus este un alt ingredient care nu ar trebui să lipsească din ecuţie, acesta este însă doar un vis frumos pentru posesorii unor configuraţii hardware foarte slabe ce nu-şi permit să instaleze un program care să ruleze în permanenţă în fundal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI