Butonul de start din Windows 8.1, amânat de Microsoft până în 2015

Butonul de start din Windows 8.1, amânat de Microsoft până în 2015

Microsoft a anunțat acum ceva vreme intenția de a adăuga un buton de start pentru actualul sistem de operare, Windows 8.1.

Microsot Windows Start Button

Se spunea că butonul de start va veni la al doilea update a lui Microsoft Windows 8.1, însă zvonurile recente indică o dată ulterioară, mai îndepărtată, pentru această implementare. Mai exact se vorbește despre readucerea acestui buton controversat, abia în cursul anului viitor. Ultimele vești, vin de la surse menționate ca fiin destul de sigure, cu legături destul de strânse cu compania.

Cel de-al doilea update pentru Windows 8.1 va veni în cursul acestui an, mai exact în cursul lunii august. Nu se știe încă de ce Microsoft a decis că poate dezamăgii fanii care au stârnit atât de multă controversă pentru un amărât de buton, și probabil că nu ne va spune destul de curând care sunt motivele acestei decizii.

Strategia companiei nu s-a schimbat, iar Microsoft lucrează în continuare să aducă o interfață cât mai plăcută utilizatorilor sistemului de operare ce folosesc tastatura și mouse-ul și nu se bazează doar pe touchscreen.

Alte informații legate de schimbările de interfață ale sistemului de operare fac referire la faptul că Microsoft nu va aduce înapoi vechiul sistem de afișare al informațiilor, ci mai degrabă un nou UI de tipul Metro, pentru a se alinia mai mult tendinței din ultimii ani.

Citește mai multe despre Windows 8.1

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: