Marketplace-ul pentru Unreal Engine 4 concurează cu Unity

Marketplace-ul pentru Unreal Engine 4 concurează cu Unity

Unreal Engine 4 pare să concureze chiar cu Unity, prin lansarea unui marketplace propriu. Acesta va oferi o gamă largă de resurse grafice pentru dezvoltatorii interesați de acest limbaj de programare, sau pentru cei care îl folosesc deja de ceva vreme.

Unreal ENgine 4

Magazinul Unreal Engine 4 este deschis pentru conținut creat de comunitatea dezvoltatorilor de jocuri, atât la nivel gratuit cât și la nivel comercial, pentru elemente de genul texturi, sample-uri, prefabricate, tutoriale, și multe altele. Cei interesați să își uploadeze elementele create vor trebui să urmeze cei trei pași esențiali.

În doar câteva săptămâni, primele elemente de conținut vor fi făcute publice, elemente despre care dezvoltatorii spun că vor fi ”pachete gata de folosit ce conțin modele, materiale, scene, sunete și alte componente utile.”

Magazinul se află încă la început, așadar știm că mai este mult de lucru până când acesta va deveni o sursă foarte importantă de resurse pentru dezvoltatorii de jocuri, însă atunci când se va strânge suficient material, la care dezvoltatorii vor avea acces, gratuti sau contra cost, platforma Unreal Engine 4 va beneficia probabil și de o creștere semnificativă în popularitate, și va deveni u unealtă de dezvoltare mult mai bună.

Citește și: