Mainstream LG F70, cu specificații complete

Mainstream LG F70, cu specificații complete

Smartphone-ul LG F70 a fost anunțat în cadrul târgului Mobile World Congress 2014. Să-l vedem și cu specificațiile complete.

Smartphone LG F 70

Prin acest model, compania urmărește consolidarea poziției pe piaţa dispozitivelor 4G disponibile pe scară largă pentru o audienţa globală.

„Nu numai că F70 LG oferă ce este mai bun din tehnologia LTE, hardware-ul şi caracteristicile UX sale sunt, de asemenea, unele dintre cele mai importante atuuri ale sale”, a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „Utilizând expertiza noastră în domeniul tehnologiei 4G, ne-am propus să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţa mondială.”

Compact, subțire, LG F70 integrează un ecran de 4,5 inci WVGA IPS, un procesor quad-core 1.2GHz și o baterie detaşabilă de 2440 mAh care este suficientă pentru experimentarea vitezei LTE, fără a fi nevoie de mai mult de o încărcare în timpul zilei. Este un telefon ușor de utilizat la prima vedere, mai ales că include și funcția Easy Home, care simplifică ecranul de start în timp ce creşte dimensiunea simbolurilor şi fonturilor.

Terminalul este destinat segmentului de utilizatori fără cerințe foarte mari din punct de vedere al configurației și care nu au mai avut până acum un terminal cu Android. Este foarte probabil ca acesta sa fie unul din smartphone-urile oferite gratuit la încheierea unui nou contract la operatorii GSM sau la un preț modic de sub 100 lei.

Cert este că nu lasă deloc de dorit din punct de vedere al construcției și se prezintă la fel de bine ca un alt model mainstream sau de top, din punct de vedere al materialelor folosite și al design-ului.

Specificaţii cheie LG F70:

–    Procesor: 1.2 GHz Quad-Core

–    Ecran: 4.5-inch WVGA IPS (800 x 480, 207 ppi)

–    Memorie: 4 GB / 1 GB RAM / microSD slot (până la 32 GB)

–    Cameră: Spate 5.0MP AF / Faţă VGA (640 x 480)

–    Baterie: 2,440mAh (detaşabilă)

–    Sistem de operare: Android 4.4 KitKat

–    Dimensiuni: 127.2 x 66.4 x 10.0mm

LG F70