02 iul. 2014 | 12:04

Creatorii consolei Mad Catz M.O.J.O. o actualizează și o fac mai competitivă

ACTUALITATE
Creatorii consolei Mad Catz M.O.J.O. o actualizează și o fac mai competitivă

În încercarea de a atrage mai mulţi utilizatori, cei de la au lansat un update de firmware important pentru consola lor M.O.J.O.

mad catz m.o.j.o.-update

Numărul mare de jocuri disponibile pe Google Play a generat o explozie de console de gaming accesibile cu Android pe care le puteţi conecta la TV. Una dintre cele care arată cel mai bine este Mad Catz M.O.J.O.

Deşi nu a înregistrat un număr foarte mare de fani, în cele 12 luni de la lansare, cei de la Mad Catz s-au decis să demonstreze că nu au uitat de respectiva consolă prin lansarea unui update de firmware important. În primul rând, de acum înainte, micuţa jucărie va fi capabilă de emiterea unui semnal video 4K pe televizoarele şi monitoarele compatibile. Tot acum, magazinul de jocuri dedicate consolelor a beneficiat de un salt până la 800 de titluri. Toate acestea sunt verficate pentru a funcţiona de minune pe TV cu un controller precum cel din imaginea de mai sus.

Dacă nu vă aduceţi aminte despre ce este vorba în ecuaţie, puterea de procesare a consolei poate fi rezumată în câteva specificaţii. Mad Catz M.O.J.O. are la bază un procesor Nvidia Tegra 4, 2GB RAM şi un spațiu de stocare de 16GB. Nu lipseşte din ecuaţie un card microSD, o ieşire audio 5.1, WiFi, Ethernet şi Bluetooth. Pe lângă accesul îmbunătăţit la magazinul Google Play, consola suportă şi platforma de streaming de jocuri OnLive.

Mad Catz M.O.J.O. este disponibilă şi în ţara noastră la un preţ de aproximativ 850 de lei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele