Lost Ark este un joc impresionant inspirat din Diablo [VIDEO]

Lost Ark este un nou joc coreean care ne atrage atenţia asupra potenţialului puterii de calcul pe care o avem în sistemele noastre actuale.

Lost-Ark-online-2

Arată impresionant. Din ce în ce mai multe jocuri arată remarcabil, dar iminentul Lost Ark este un titlu care iese în faţă printr-un sistem de detalii şi culori desprinse parcă din altă lume.

Inspirat până la un anumit nivel de seria Diablo de la Blizzard, noul Lost Ark este un hack and slash action RPG care încearcă să vă atragă printr-o varietate foarte mare personaje, printr-un gameplay pe care îl cunoaşteţi deja şi nişte decoruri ce combină într-un mod inteligent elemente mitologice şi futuriste. Este dezvoltat de studiourile Smile Gate din Coreea, iar grafica atrăgătoare se datorează folosirii motorului grafic . Experienţa epică din acest action RPG este completată de o serie de particularităţi desprinse din cele mai populare MMORPG-uri ale momentului.

Aveţi de exemplu „mount-uri“ pe care le puteţi folosi pentru deplasare, cum ar fi dragoni sau costume de luptă. Din trailer mai rămânem cu sentimentul că anumite clase de personaje sunt mai andurante, iar alte sunt mai puternice, în contradicţie cu principiile de gaming din unde toate clasele, în anumite condiţii, au cam aceeaşi forţă pentru a provoca pagube.

După spusele creatorilor, în total vor fi accesibile în joc aproximativ 13 clase dintre care, cele mai multe nu au fost făcute publice. Nu vor lipsi, desigur, barbarii, magicienii, asasinii, călugării şi multe altele. Nu avem încă o dată precisă de lansare pentru Lost Ark, dar jocul ar trebui să intre într-un beta închis la începutul lui 2015. Rămâne să vedem primele review-uri pentru a ne da seama dacă acest titlu este atrăgător şi în practică sau doar estetic.

Alexandru Puiu
16:00 18.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video